Románia elnöke sajnos egy szélsőségesen magyarellenes politikus

2020. június 19. 18:24

Most már ráadásul szándékosan árt a magyar-román együttműködésnek.

2020. június 19. 18:24
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

„Folyamatosan belekeveri Magyarországot, és a magyar kormányt a romániai választási kampányba.

Most már ráadásul szándékosan árt a magyar-román együttműködésnek, és nem átall olyan ügyeket akadályozni, amelyek mind a magyar, mind a román emberek számára fontosak.

A két ország határán nyitott határátkelőhelyek nem csak szimbolikus, de gyakorlati jelentőségűek is. Közelebb hozzák egymáshoz a határ két oldalán élő közösségeket, és napi szinten könnyítik meg a környéken élők életét.

Egy új határátkelő létrehozásának megvétózása nem mást jelent, mint két nemzet egymáshoz való közeledésének szándékos akadályozását.

A magyar kormány továbbra is elkötelezett a kétoldalú kapcsolatok fejlesztése mellett, hiszen ez az Erdélyben és Székelyföldön élő magyarok érdeke is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2020. június 19. 21:46
a szászok Németországban sem mindenben a csúcs, a Wassermesser náluk vazamaza és ezt még oláh felütéssel, na ebből nehezen alakul ki a vízmérő (a fejben)
Pa44
2020. június 19. 20:45
Toppants is, meg nézzél fenyegetően, az ilyesmi tetszik a szektának.
Magyarok Pásztora
2020. június 19. 19:54
Megvámolhatnánk meg a tranzitjukat import-export-ban.
nempolitizálok
2020. június 19. 19:53
Magyarul libsi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!