Még ezt is Orbánnak kellene csinálni?

2020. június 25. 21:24

Pár napja sírta tele a világhálót az Index, hogy nagyon nagy veszélyben van.

2020. június 25. 21:24
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Pár napja sírta tele a világhálót az Index, hogy nagyon nagy veszélyben van. Odalehet a megkérdőjelezhetetlen, semminemű részrehajlást meg nem engedő, kérlelhetetlen függetlenség. Már majdnem elmorzsoltunk egy könnycseppet, amikor Hont András, a HVG megmondóembere még ennél is tovább merészkedett.

Egyenesen azt írta egy Facebook-posztjában: »Az Index két éve ellenőrizhetően a Fidesz kezében van. Pont.«

Játszunk el a gondolattal, hogy igaz, amit Hont ír. Akkor ezek szerint a Fidesz saját maga rendeli meg, szinte napról napra a kormányt lejáratni szándékozó, javarészt rosszindulatú cikkeket a portáltól.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2020. június 26. 19:30
A vénember nem fizeti már?
nempolitizálok
2020. június 26. 12:02
Orbán mentse meg a Népszabadság után a az indexet is. Adjon pénzt a Lánchíd felújításásra, annyit, amennyit Karácsonyék mondanak, akadályozza meg a koronavírus terjedését a fővárosi idősotthonokba,. Tartsa el régi jó elvtársainkat, akik most művészek, filozófusok és akik Marxról a Tórára szoktak át. (Saját bevallásuk szerint legalábbis, most tényleg-tényleg zsidók) Mi pedig valahogy kibírjuk a fideszdiktatúrában, bár rettegünk attól, hogy értünk jön el a fekete autó.
VakzKommondor
2020. június 26. 10:30
így van és a sok kutya mint te ehhez asszisztál.
cutcopy
2020. június 26. 08:07
És emlékezzünk meg a klubrádió végét jelző csinnadrattáról is..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!