Káder-kor

2020. június 26. 11:46

A bátor 133 azért jár be néhanapján a Parlamentbe, hogy felvegye milliós fizetését, és megszavazza a kormány, illetve a párközpont bármilyen javaslatát.

2020. június 26. 11:46
Papp Zsolt
Papp Zsolt
Népszava

„Két dolog lehetséges: vagy minden idők legjobb költségvetését nyújtotta be Varga Mihály 2021-re, vagy olyan mélységesen elkeserítő állapotok alakultak ki az uralkodó párt berkeiben, ami mellett nem lehet egy szó nélkül elmenni. Csütörtökön gyakorlatilag lezárult a jövő évi költségvetés vitája, amihez egyetlen egy kormánypárti képviselői javaslat nem érkezett. Vagyis a Fidesz-KDNP százharmincvalahány bátor mamelukja úgy ülte végig a vitát, hogy egyetlen országjobbító gondolat sem jutott az eszébe.

De ha már szegényes a fantáziájukból nem futja országos ügyre, akkor legalább a saját választókerületük érdekében való lobbizásra használhatnák a képviselői mandátumukat – de ilyet sem látni. Annyi intézkedést, furcsa viselkedést ráfogtak már a vírusra, hogy ez a hallgatás is beleférne; de nem takarózhatnak ezzel. Már  tavaly sem érkezett egyetlen fideszes indítvány sem a büdzséjavaslathoz. Vagyis a bátor 133 azért jár be néhanapján a Parlamentbe, hogy felvegye milliós fizetését, és megszavazza a kormány, illetve a párközpont bármilyen javaslatát, legyen az 20000 milliárd forint elköltése vagy a járványdiktatúra bevezetése.

Mi lehet az ok? A képviselők elhülyülése? Félelem a vezértől? Kiszolgáltatottság? Megalkuvás? Nem tudom, de valószínűleg ezek közül egyszerre több is szerepet játszik.”

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. június 30. 11:08
"..A bátor 133 azért jár be néhanapján a Parlamentbe, hogy felvegye milliós fizetését, és megszavazza a kormány, illetve a párközpont bármilyen javaslatát." HA IGY VAN, EZ NAGYSZERŰ! MERTHOGY AZ ELLENZÉKIEK ÚGY VESZIK FÖL A MILLIÓS FIZETÉSÜKET, HOGY BE SEM(!) JÁRNAK--MÉG "NÉHANAPJÁN" SEM.!
Béna Géza
2020. június 28. 10:52
Semmiképen nem azért járnak be hogy a komcsik kedvébe járjanak!!!!!!!!!!
Korrupt Kornél
2020. június 26. 19:53
te mekkora idióta vagy! Csak nem ferke álnéven?
puszika
2020. június 26. 19:43
Zsótika elvtárs!! MEGJELENT ITT EGY FÉNYKÉP az ellenzéki üres padsorokról az Országgyűlésben ! Nem hiszem .hogy nem láttad!! EZ ADTA AZ ÖTLETET? Minden szavad engem igazol................suttyó vagy!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!