George Floyd az Antifa mártírja

2020. június 09. 07:59

A baloldal nem riad vissza bűnözők bevetésétől sem, ha ez politikai érdekeit szolgálja.

2020. június 09. 07:59
Georg Spöttle
Magyar Nemzet

„Az állami rendőrségek és a Homeland Security hamar rájött, hogy a tüntetéseket és megemlékezéseket erőszakra váltó hangadók az Antifa aktivistái. Őket és fizetett rendbontói­kat buszokkal szállították tüntetésről tüntetésre. A módszerük régi, évtizedek óta alkalmazzák például Berlinben május elsején. Kihasználják a tömeget, főleg az annak amúgy is rendbontásra hajlamos, akkor mát ittas és bedrogozott részét. Elég, ha az első követ vagy Molotov-koktélt az Antifa-aktivista dobja, a tömegdinamika pillanatok alatt követi az erőszakos viselkedésmintát, a legtöbben pedig bíznak a tömeg anonimitásában és így a büntetlenségben.

A zavargásokon készített videófelvételeken is ez a taktika látható. A szervezettséget mutatja az is, hogy a zavargások helyszínére már előzőleg raklapszámra szállítottak téglákat. Ezeket a tüntetők persze fel is használták. A helyi rendőrségek ezt felfedezve most teherautószámra gyűjtik be a téglarakományokat, és a biztonsági kamerák felvételeit elemezve folyik a nyomozás a szállítók ellen.

Donald Trump már a hadsereg bevetését is fontolóra vette, mivel a helyi rendőrségek láthatóan nem képesek megbirkózni a zavargásokkal. Joe Biden demokrata elnökjelölt és a Soros György támogatását élvező baloldal politikai tőkét akar kovácsolni az esetből. Megpróbálják a novemberi választásig fenntartani a társadalmi feszültséget, hogy ez ráégjen Trump elnökségére. Az őrizetbe vett anarchistáknak baloldali, szintén Soroshoz köthető civil szervezetek nyújtanak jogsegélyt, és sok esetben még az óvadékot is kifizetik, hogy az aktivisták azonnal szabadlábra kerüljenek.

Közben az FBI bejelentette, hogy nyomozni kezdett az Antifa zavargásokban betöltött szerepét illetően. Trump megválasztása után is az Antifa szította a feszültséget Amerika utcáin. Aktivistái zászlókat égettek és összevertek embereket, akik trumpos pólókat vagy baseballsapkákat viseltek. A baloldal nem riad vissza bűnözők bevetésétől sem, ha ez politikai érdekeit szolgálja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. június 09. 19:09
Ez a stázis szélhámos miért nem megy haza már...?
Kasu1
2020. június 09. 17:49
Baszki ezt a faszságot! Egy vadember, drogos börtöntölelék beledöglött, hogy nem engedelmeskedett. Rendőrterror? Nagygyűlés Pesten, angolul? Másfelé feketék csízmája csókolgatása fehér lányok által? 24-es karikás buzeránsok felvonulása mint minta? Ez lenne a szabadság? Ez talán az emberi méltóság? Na jó ezt csak egy poszt, de néhányan kapjanak már a fejükhöz... persze nem kell itt lenni, ok, csak véletlen volt.
catalina9
2020. június 09. 15:02
White lives matter!
koronaszepe
2020. június 09. 11:25
"A baloldal nem riad vissza bűnözők bevetésétől sem, ha ez politikai érdekeit szolgálja." https://24.hu/kozelet/2017/01/19/az-osszes-kopasz-buntetett-eloeletu-aki-megakadalyozta-az-mszp-nepszavazasat/ https://m.atv.hu/thumbnail/772x514/5/00/10000.jpg https://hvg.hu/itthon/20130308_Illegalis_penzbehajto_gyilkossag_szferenc https://lh3.googleusercontent.com/proxy/VrDigmczDtekRYPvQe6pxg42K-p4NtxirRAuMbT7y5swR4OhqnhyadJjD38xr8iTklHdiD26VAY4wpNJjtKEhf6AHtwc6ctnDbKKoozB A képeken M.Róbert (Orbán Viktorral) és Sz.Ferenc ( Fidesz székházvédő) gyilkosok láthatók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!