Egy új vérszerződésért imádkozom e napon!

2020. június 04. 10:06

E térség egyetlen esélye, ha a múlt sebeit félrerakva, közös jövőt építve összefogunk.

2020. június 04. 10:06
Böjte Csaba
Facebook

„100 évvel ezelőtt elengedtük naivan, duzzogva egymás kezét, most tudatosan, bizalommal hajoljunk a tétován sodródó testvéreink felé! Nagyhatalmak gazdasági háborúkat vívnak, belső feszültségek miatt térdre kényszerülnek, e térség egyetlen esélye, ha a múlt sebeit félrerakva, közös jövőt építve összefogunk! Bizalommal engesztelődjünk ki, mielőtt gonosz erők az itt élő népeket egymásnak uszítva, egy Kelet-európai »tavaszba« taszítanak bennünket! Imádkozzunk, hogy a Kárpát-medencében élő népek egymást tisztelve, a határokat lebontva, békében összefogjanak, éljenek! Egy jobb jövő reményével, Csaba testvér.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsanett-kúnrum
2020. június 04. 20:34
Bukaresten pezsgőzni volna csudijó
toef36
2020. június 04. 16:32
Tiszteletem B. Csabának, de a múlt sebeit előbb be kell gyógyítani. Félre tenni nem lehet, mert tovább fertőződhet és fertőzhet. Értem én persze az Atya jószándékát, ez is szükséges, de sajnos, ez kevés...
Agnieszka
2020. június 04. 11:45
Ez a reménység hangja, más út nincs, de vajon lesz-e egyszer fogadó készség? Ugyanakkor erősödni kell és már csak azért sem hagyni új sérelmeket a román félnek bizalom építés helyett foganatosítani, h. ne legyen már még több megbocsátani való, mert az cél nem lehet. Van elég így is. A vigasz, h. a különbséget, aki nem vak, látni kénytelen, mint a román hatalmasság a mindent elsöprő víz utáni helyreállításkor.
Hurka
2020. június 04. 11:38
Milyen testvér aki meglop?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!