Az iskolaőrség nem elég, szegregációra van szükség

2020. június 09. 15:31

Az iskolai erőszak azokban az iskolatípusokban és régióban a leginkább elterjedt, ahol a cigányság aránya magasabb.

2020. június 09. 15:31
Dúró Dóra
Facebook

„Az iskolaőrség nem elég, szegregációra van szükség a Mi Hazánk szerint

Az iskolaőrség felállítása szükséges, de nem oldja meg az erőszak problémáját, tüneti kezelést jelent csupán. A Mi Hazánk szerint a normákat betartani képtelen gyerekeket ki kell emelni az osztályközösségből, és szegregáltan kell oktatni őket, hogy megvédjük a többségi, tanulni akaró diákokat, és érvényesíthessük jogaikat. 

Nem szabad elhallgatni azt a tényt sem, hogy az iskolai erőszak azokban az iskolatípusokban és régióban a leginkább elterjedt, ahol a cigányság aránya magasabb: Északkelet-Magyarországon és a szakiskolákban. Sajnos vannak olyan családok, ahol az erőszak a norma, és ez tükröződik az iskolai életben is, így a szülők felelőssége is megkerülhetetlen a Mi Hazánk szerint.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hunyadi Mátyás
2020. június 10. 14:35
A szegregáció az egyetlen megoldás a cigányok civilizálására. Lehetőleg cigány tanárokkal - egyebekkel. Rámegy a magyar társadalom ha jobb sorsra érdemes fehér pedagógusok a cigányokra pazarolják a energiáikat. Aki a leginkább kapállódzik a szegregáció ellen az mind más ... veri a csalást. Egyikük sem meg oda és mutatja meg, hogy mit és hogyan kell csinálni.
VeJoLa
2020. június 09. 22:08
Nem kéne a szegregáció szón lovagolni! Tény, hogy a cigánygyerekek egy részével másként, és többet kéne foglalkozni, legalább míg rá nem éreznek az iskola ízére. A rendbontásuk nem oka, hanem következménye az iskolai sikertelenségüknek. Hogy az órai munkába bekapcsolódjanak, azt se iskolaőrök, se gyógypedagógusok nem tudják elérni. (Kellenek ők is!!) Kisebb tanulócsoportokban, a digitális oktatási eszközök személyre szabott használatával utol tudnák érni többségi kortársaikat. NINCS MÁS ÚT! A mi érdekünk is, hogy ne tehertételként mélyszegénykedjenek a nyakunkon, hanem társaink legyenek közös országunk építésében!
patkánynak sem nevezhető férgek
2020. június 09. 19:05
Vajon hány hülye veszi be a jobbik 2.0 projektet? Ugyanaz a hülye szélsőjobbos retorika (még ha ebben a témában van is igazsága), hogy pár agyhalott cigány- és zsidógyűlő szar rá szavazzon, majd utána mennek megint Gyurcsány kloákájába ..
néhai Ch.Pilot
2020. június 09. 17:44
Én a Mihazánkat kezelem szegregáltan. Bukott Segglikas hazaárulók vezetik, és az ostobaságig naiv szélsőjobbosok alkotják a tagságot. Hülyítsék egymást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!