Az embernek a hite minden területen támaszt ad

2020. június 20. 09:57

Most már könnyebben tudom beosztani a saját időmet.

2020. június 20. 09:57
Gál Kristóf
777.blog

„Csak három nap telt el az operatív törzs utolsó sajtótájékoztatója óta, mégis el tudom képzelni, hogy máris hiányzik. Tévedek?

Az biztos, hogy a szervezetem és az életem részévé vált. Én 97 tájékoztatót számoltam össze, amelyen ott voltam, ebbe pedig a hétvégék többsége is beletartozott. Természetes, hogy van egy hiányérzet az emberben, hiszen a mindennapok részévé vált, ugyanakkor annyi más feladatom van, hogy el tudom terelni erről a figyelmemet. Ami viszont pozitívum, hogy most már könnyebben tudom beosztani a saját időmet.

Hogyan élted meg ezt az időszakot?

A sajtótájékoztatók miatt volt egy állandó ritmusa a napjaimnak, de emiatt nem is tudtam sokat otthon lenni. A legtöbben az elmúlt időszakban több időt tudtak a családjukkal tölteni, home office lett a lakásokból. Több ismerősöm is beszámolt arról, hogy megvan annak a bája, amikor kedden közös családi ebéd a program. Ezek nekem viszont kimaradtak, igaz, annak is megvan a bája, amikor ebben az időpontban egy stúdióban, egy „kaspóba beleültetve” próbálsz keretet adni az egyébként mérhetetlen alázattal dolgozó szakemberek mondandójának.

Ezek szerint hozzátok is eljutott a »kaspózás«?

Persze, mi magunk is így hívtuk egymás között a pulpitust.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsuuuzsaaa
2020. június 20. 22:08
Szívet melengető, hogy egy majd két méteres, erős, kemény pasi el meri mondani, fel meri vállalni a hitét, és a családjáról is ilyen szépen beszél. Példaértékű!
avízazúr
2020. június 20. 16:35
Elvitathatatlan érdeme Gál Kristófnak, hogy a tájékoztatók alkalmával végig példásan kulturáltan, szabatosan, intelligensen fogalmazott. A fellépése a hangneme, minden mondata a szerepének, a helyzetnek, a feladatnak megfelelő volt. Én nagy-nagy elismeréssel figyeltem az ő minden szempontból autentikus szereplését. Csak gratulálni lehet neki. Ha Montágh élne, szemléltetésként használná Gál K. -nak a szereplését.
AGab
2020. június 20. 13:32
Elolvastam a teljes interjút, nagyon szimpatikus.
Crusader
2020. június 20. 11:42
https://katolikusvalasz.blog.hu/2019/06/14/papok_teologusok_az_eretnekseg_kanonjogi_vetsegevel_vadoljuk_ferenc_papat Ferkó pápa eretnek... a ballib oldal szolgája. Érdemes elolvasni a teljes magyar fordítást, elképesztö kijelentései vannak ennek az antikrisztus pápának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!