A becsület diadala

2020. június 21. 22:09

Túl vagyunk az első, száznapos csatán, amely az ország, a társadalom, a kormány győzelmével, a vírus és a szintén fertőző baloldal vereségével ért véget.

2020. június 21. 22:09
Faggyas Sándor
Magyar Hírlap

„A becstelen baloldal – ordenáré hazudozásával, ál- és rémhírterjesztésével, külföldi (főként brüsszeli) ármánykodásával, bárgyú parlamenti bohóckodásaival, irritáló ordítozásaival, végül dilettáns kamuvideójával együtt – csúfos kudarcot vallott. S még most sem érti, hogy éppen a rendkívüli jogrendnek – amit Orbán Viktor kormánya egyik legjobb döntésének nevezett – és a magyar emberek higgadt, kitartó, fegyelmezett magatartásának köszönhető, hogy nálunk fejlettebb és gazdagabb európai országokat is messze felülmúlt hazánk a védekezés minőségében és eredményességében, minden összehasonlítható statisztikai adat és tárgyilagos elemzés szerint.

Túl vagyunk az első, száznapos csatán, amely az ország, a társadalom, a kormány győzelmével, a vírus és a szintén fertőző baloldal vereségével ért véget. A tömeges megbetegedést és a gazdaság összeroppanását is sikerült elkerülni, de a neheze még ezután következik. Főként azért, mert a vírus láthatatlan ellenségként még jó ideig itt marad köztünk, a világ több régiójában pedig tovább tombol a járvány. A hibrid háború fő frontvonala azonban most már a gazdaság területére kerül át, és hazánknak – az elmúlt tíz év ismert és elismert eredményeire építve – jó esélye van, hogy Európában az elsők között térjen vissza a válság előtti fejlődési, felzárkózási pályára.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr Diener Mann
2020. június 25. 12:32
A hülyeség diadala, nem a becsületé. Vettek 300 milliárdért lélegeztetőgépeket, most eladják mert szerintük sok, holott még a második hullám előtt vagyunk. Gondolom aztán újra megrendelik, hagy legyen megint jutalékuk, zsebre.
felucca
2020. június 22. 06:56
Milyen járvány? Ja, veletek sikerült elhitetni, hogy járvány van? Nagyon jó, akkor ti menjetek a velencei tóra fürödni, meg nyaralás címszóval nézzetek meg egy kukoricatáblát. Nektek ennyi elég. A szétvert gazdaság pedig majd elintézi a többit, amit ez a fasz kormány még nem baszott szét. Hajrá!
Mr Diener Mann
2020. június 22. 00:04
Az ország győzelmével végződött, úgy hogy eltűntek a turisták, az export piacok, a munkahelyek, azt észre sem vette. Borzalom hogy a vakhit mire képes.
PussyNr1
2020. június 21. 23:36
Sajnos ilyen faggyasok miatt szakad szét a magyarság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!