Pogátsa sztárszociológus dolgozott már életében?

2020. május 07. 14:48

Úgy értem, hogy munkát végzett-e.

2020. május 07. 14:48
Hont András
Hont András
Facebook

„Amennyiben egyszer jobb idők jönnek, és ennek a kornak a teljesítményei is a helyükre kerülnek, akkor emléktáblát fog kapni az, aki eléri, hogy Pogátsa Zoltán önálló szócikkel szerepeljen az Értelmező szótárban, mégpedig a »fontoskodó, ténymentes, szellemtelen demagógia« meghatározásaként. Természetesen a neobalos szósszal, amellyel Puzsér leöntötte a posztját, nem tudok azonosulni, de a többi rendben. Amúgy Pogátsa sztárSZOCIOLÓGUS dolgozott már életében? Úgy értem, hogy munkát végzett-e.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. május 09. 10:01
Vodicka az öreg árkász mongya A Svejkben: " ENNEK A POGÁCSÁNAK BEHÚZOK EGY JÓ NAGYOT, A HONTOT MEG POFÁNVÁGOM RENDESSEN, AHOGY' KÖLL. MIT POFÁZNAK ANNYIT FÖL-ALÁ..HOGY SZARJÁK ÖSSZE MAGUKAT A HÜLYÉK!"
néhai Ch.Pilot
2020. május 08. 10:29
"Amúgy Pogátsa sztárSZOCIOLÓGUS dolgozott már életében? Úgy értem, hogy munkát végzett-e?" Miért, Mr. Alan Hont? Tőle akarod megkérdezni, hogy az milyen?
syphax
2020. május 08. 00:08
HONT MONGYA POGÁCSÁNAK: "GYERE VELEM, ÉN SE MEGYEK SEHOVA!" (nnna, a mi napra rendelt penzumot megdógoztuk)
sors
2020. május 07. 22:08
Pogátsa kutatóként, egyetemi oktatóként azért az erősebbek közé tartozik. Nem értek vele egyet, de sokat dolgozik, ahogyan látom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!