Örülhetnénk

2020. május 14. 17:21

A bírósági ítélet semmibe vételéhez a legmagasabb helyről érkezett segítség.

2020. május 14. 17:21
Simon Zoltán
Simon Zoltán
Népszava

„Az életben való érvényesülés az iskolapadban kezdődik, ezt a lehetőséget vették el ezektől a gyerekektől, és ez az az okozott kár, amiért a bíróság szerint kártérítés jár. Mi elfogadjuk és tiszteletben tartjuk a független bíróságok döntéseit, és bízunk benne, hogy az eddigi, évtizeden át tartó jogszerűtlen magatartás után végre jogkövetően állnak a felelősök is a gyöngyöspatai romákhoz. Nem kérünk se többet, se kevesebbet.

A gyöngyöspatai Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke írta ezt év elején, miután kiderült, hiába a jogerős bírósági döntés, az alperesek (a helyi önkormányzat, az iskola, illetve a fenntartó tankerület) nem hajlandóak kifizetni a roma gyerekeknek megítélt 99 milliós kártérítést. A bírósági ítélet semmibe vételéhez a legmagasabb helyről érkezett segítség.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Esvány
2020. május 15. 15:38
"Az életben való érvényesülés az iskolapadban kezdődik, ezt a lehetőséget vették el ezektől a gyerekektől" Ha egy cikket ekkora ordas hazugsággal indítanak, kár is tovább olvasni! Mert a tanulás lehetőségét ki vette el tőlük? A saját családjuk. S most őket jutalmazzák... A hülye (vag yinkább aljas?) firkász meg még piedesztálra is emeli őket.
lemez
2020. május 15. 06:32
A helsinkis biro röhögve mondta,hogy milyen szar ügyvédei vannak az államnak.Bármikor kijátszák öket.
Kristály
2020. május 14. 23:31
A mi biroságunk van külsö irányitás alatt az igzságszolgáltatás szégyene az itélet.
celoke
2020. május 14. 22:16
"Többé egyetlen megélhetési sorosista jogvédő sem fog a mi számlánkra cigányokat hizlalni." Az előző komment végéről ez lemaradt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!