Orbán nem kesztyűbe dudálni tanította Merkelt, hanem magyarul köszönni

2020. május 20. 16:54

Orbán nem híve az eladósodásnak, ez alól csak azt tekinti kivételnek, ha ő adósítja el Magyarországot.

2020. május 20. 16:54
Föld S. Péter
Hírklikk

„Videokonferencián tanácskozott Angela Merkel a visegrádi négyek miniszterelnökeivel, köztük Orbán Viktorral. A német kancellár az egy nappal korábban tető alá hozott német-francia megállapodás részleteit ismertette a miniszterelnökökkel. Az eseményről beszámoló magyarországi sajtótermékek közül egyedül a Magyar Nemzet volt az, amelyik egy látszólag apró, azt hihetnénk, senkit sem érdeklő, ám valójában minden másnál fontosabb részletet is megemlített.

A legtöbb újságban ugyanis csak arról volt szó, hogy az Európai Bizottság 500 milliárd eurós hitelt vesz föl az európai gazdaság újraindítására a 2021-2027 közötti költségvetési időszakra. Hogy erről mi volt Orbán véleménye, azt nem kötötte az orrunkra a Magyar Nemzet, pedig, jó lett volna megtudni erről a magyar miniszterelnök véleményét. Ami már csak azért is érdekes lehet, mert köztudott, hogy Orbán nem híve az eladósodásnak, ez alól csak azt tekinti kivételnek, ha ő adósítja el Magyarországot.

Legutóbb a Budapest-Belgrád vasútvonal építésére lengetett be 700 milliárd dollárnyi, kínai bankoktól származó hitelt, amelynek részleteit és kamatait nemcsak a gyerekeink, de még az unokáink is fizetni fogják. És talán a nagy sikerként beharangozott letelepedési kötvényről sem tudja mindenki, hogy valójában az is hitelfelvételnek számít. Ezeket a pénzeket– ismeretlen nagyságú kamataikkal súlyosbítva – vissza kell fizetni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. május 24. 17:06
"...Orbán nem híve az eladósodásnak, ez alól csak azt tekinti kivételnek, ha ő adósítja el Magyarországot." Ez márcsak azért sem(!!!) igaz Föld ES-kém, mert eddigelé DR.ORBÁN EGYFOLYTÁBAN ÉS NAGY MÉRTRÉKBEN CSÖKKENTETTE(!!!)--MOMDOM--CSÖK-KEN-TET-TE AZ ÁLLAMADÓSSÁGAINKAT. HOGY MOST A KORONAVIRUSJÁRVÁNYBÓL VALÓ KIKECMERGÉS CÉLJÁBÓL CSINÁL VALAMEKKORÁT, AZ UGYAN IGAZ, DE EZ RENDKIVÜLI HELYZET. És egyáltalában nem tipikus!
Vakfolt
2020. május 21. 08:21
Ez a Földi M. Ogyoró mi a francnak került be a mandi repertoárjába?
Vermacska
2020. május 21. 08:07
MANDINER: mi a f..-ért kell a FAKE médiát szemlézni?
MrStokes
2020. május 21. 07:59
Te ápolatlan alja. A baloldali liberális - náci - haverjaid adósították el Mo-t , 2002-2010 között.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!