Magyarország jó úton jár

2020. május 06. 09:31

Jogi érvekkel visszavertük az álhíreken alapuló politikai vádakat és megvédtük azt a jogszabályt, amely lehetővé tette a gyors és határozott cselekvést.

2020. május 06. 09:31
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Ha szerda, akkor kormányülés. A koronavírus-törvény kapcsán is bebizonyosodott, hogy Magyarország jó úton jár, amikor nem enged a nemzetközi nyomásnak és az ellenzéki áskálódásnak. Kiálltunk a döntésünk mellett, jogi érvekkel visszavertük az álhíreken alapuló politikai vádakat és megvédtük azt a jogszabályt, amely lehetővé tette a gyors és határozott cselekvést a magyar emberek egészsége és biztonsága érdekében és lehetővé teszi, hogy a kormány meghozhassa a gazdaság újraindításához szükséges döntéseket a magyar emberek munkahelyének és megélhetésének védelmében. Magyarország az első!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. május 09. 07:26
"..Magyarország jó úton jár." BIZONY HOGY JÓ-N! A LEHETŐ LEGESLEGJOBB-ON. NE IS TÉTJÜNK LE ERRŐL! JÁRJUNK EZEN AZ ÚTON SOKÁIG! AMEDDIG CSAK LEHET EZEN JÁRJUNK!!!
toef36
2020. május 06. 20:37
Bocs: vannak!
toef36
2020. május 06. 20:22
Kedves Judit! A Friedom Dili-Haus szerint nem... Mondja már megnekik is: hátha értenek "franciául" is...
redhaven
2020. május 06. 19:48
Kedves Varga Judit Gratulálok az eddgi teljesítményéhez, csak így tovább.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!