Legyetek bátrak, változtassatok!

2020. május 16. 19:22

Nem a tükör a hibás, ha nem tetszik az igazság, kedves Fidesz.

2020. május 16. 19:22
Szél Bernadett
Facebook

„Bolondgombát evett itt az egész Fidesz-birodalom, az már fix. Itt az oldalamon is kint van az az interjú, amit a német köztévé készített, akik eljöttek Magyarországra és forgattak velük is. Korrekt az egész, az összeállításban szerepel két kormánypárti politikus (Orbán és Varga Judit) és két ellenzéki (Karácsony és én, Szemző Áron momentumos önkormányzati képviselő társaságában) – és mindenki elmondja, amit gondol. Ez betett a kormánynak.

Itt az oldalamon is válogatott szidalmakat önt rám a Fidesz szavazók válogatott köre, de nem ez az érdekes, hanem ami ma történt: a magyar úgynevezett köztévé felhívta Szemző Áront és innentől kezdve ld. a bejegyzését, illetve pluszban amit én gondolok.

1. Láthatóan nagyon utálja a Fidesz, ha valamit nem ő kontrollál és főleg ha ez a »valami« nemzetközi szinten működik. Hát igen. A német köztévét a Fidesz nem tudja hamisítani. Kedves kormány, szuperszemét kis rémhírtörvényt alkottatok, remélve, hogy egy ország száját foghatjátok be. Mindkét embert, akit gyalázatos módon meghurcoltatok, egészségüggyel kapcsolatos vélemény miatt vegzáltátok. Csakhogy örök törvény, hogy az igazság mindig erősebb. Most is így van. Nem akartok rossz nemzetközi hírnevet? Viselkedjetek európai módra!

2. Rendszeres megszólaló vagyok európai országok közmédiájában és úgy általában a nemzetközi médiában, BBC-től kezdve a holland köztévén át közép-európai csatornák, amerikai lapok is keresnek. Ez persze jó, de nézzétek meg: magyar országgyűlési képviselőként az utolsó élményem a saját országom adóforintokból fenntartott közmédiájával az, hogy kidobtak az ajtón. Az, hogy most még nekik áll feljebb, egy vicc.

3. A nemzetközi nyilatkozataim körül ekkora botrányt azért nem szoktak csapni. Elmondom, most miért csinálják a műsort: mert egy nagyon fájó és fontos kérdésben nagyon nagyot hibáztak. Mert pontosan tudják, hogy nincs elég védőfelszerelés, botrány a krónikus betegek cserben hagyása, és minden, ami most a nyakunkba ömlött az elmúlt években végképp pusztulni hagyott egészségügyi rendszerünk miatt – amire a kormány több pusztító intézkedéssel a járvány közepén még rá is segített. Az igazság fáj nekik, meg az, hogy a piszkos kis titkaik, az alkalmatlanságuk, az egészségügyet is kicsontozó korrupciójuk külföldön is látszik.

Nem a tükör a hibás, ha nem tetszik az igazság, kedves Fidesz. Legyetek bátrak, változtassatok!”

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2020. május 18. 15:05
A jelenlegi hatalmi viszonyok mellett egyedül a Fidesz szimpatizánsai tudnák lefogni a hatalom ketét a túlkapásoktól, mert a Fidesz-tábor létszámára nagyon odafigyel a hatalom.
Kamcsatka5
2020. május 18. 09:24
Nem hát, ezért legyél kritikus dettike, ha a tükörben egy H 3,14-et látsz.
fogas paduc
2020. május 18. 08:24
Szeretnéd, hogy valaki pofán csapjon. Ugye? Aztán rohannál a német tv-hez , hogy Magyarországon beléd fojtották a szót. Amit művelsz, az minősíthetetlen. Ideje lenne már a Szeles Bernit visszahívni a Parlamentből.
akiaki
2020. május 17. 22:28
szél hozott szél visz el!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!