Kiismertük Orbánt

2020. május 28. 22:14

Az ellenzék pontosan tudta, hogy Orbán nem fog csak úgy lemondani a teljhatalmáról.

2020. május 28. 22:14
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Kiismertük Orbánt. Az ellenzék pontosan tudta, hogy Orbán nem fog csak úgy lemondani a teljhatalmáról. Jól döntöttünk áprilisban, amikor nem voltunk hajlandóak asszisztálni a magyar demokrácia teljes lebontásához. Az európai nyomás miatt, ugyan azt ígérte, hogy visszavonja a felhatalmazási törvényt, de csak annyi történt, hogy egy újat léptet a helyébe.

Európában látják ezt, és már senkit nem tudnak megvezetni a hazugságokkal. Tegnap az ATV-ben azt is elmondtam, miért nem működik már az orbáni kettős beszéd.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
doncamillo
2020. május 31. 13:39
Mi is téged, gyilkosok pereputtya! Te csak egy hazaáruló hazug banya vagy, és ne legyenek kétségeid: el fog jönni az az idő, amikor megfizetsz bűneidért, mert a jó Isten nem ver bottal, akit büntetni akar, először az eszét veszi el, nálad ez már egyre előrehaladottabb!
Krupp Skya
2020. május 29. 21:08
Feri is kiismerte Orbánt, amikor felmosta vele a padlót a padlómosó nem volt össze-vissza négy évet miniszterelnök. Klára te összetéveszted az Orbánizmust az orgánizmussal. Kérdezd meg Vadait, vagy Gréczyt ők már tudják mi a különbség.
makapaka2
2020. május 29. 19:16
Ha nekem a közéletben olyan ócskán, kártékonyan viselkedő rokonaim lennének, mint K. Dobrev nagyapja, apja, anyja, férje, akkor inkább csöndben maradnék.
syphax
2020. május 29. 18:58
KLÁRIKA BAMMEG TE NEMCSAK RANDA VAGY, MINT A RADAI ROSSEB, DE HÜLYE IS, MINT A SEGG.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!