Ki is az elnök Amerikában, Kovács úr? 

2020. május 09. 08:25

Azt állította Kovács Zoltán, hogy a Freedom House „Soros György kirakatszervezetévé vált”.

2020. május 09. 08:25
Bolgár György
Bolgár György
Népszava

„Azt állította Fricz Tamás, az Alapjogokért Központ kutatási tanácsadója (a Magyar Nemzetben), hogy »Soros György piszkos gazember«, és sokadszorra hányta szemére az angol font bedöntését 1992-ben, »ami a Major-kormány bukásához és emberek sokaságának elszegényedéséhez vezetett«.

Ezzel szemben a tény az, hogy az úgynevezett Fekete Szerda nem vezetett a brit konzervatív miniszterelnök bukásához, az ugyanis csak öt évvel később következett be. De még tömeges elszegényedéshez sem, mert a brit gazdasági visszaesés már a font leértékelése előtt kezdődött, és nem sokkal utána, éppen az olcsóbbá váló font segítségével véget is ért. Ebből is látszik, hogy Soros mekkora gazember és milyen piszkos. 

Azt állította Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár (a Facebookon kommunikálva), hogy a Freedom House, amely legutóbbi jelentésében már nem tartja demokráciának Magyarországot, »Soros György kirakatszervezetévé vált társaság«.
Ezzel szemben a tény az, hogy a Freedom House nevű jogvédő, demokráciát védő amerikai szervezet már csak azért sem lehet Soros kirakatszervezete, mert költségvetésének 88 százalékát az Egyesült Államok kormányától kapja. Ki is az elnök Amerikában, Kovács úr?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EMM195
2020. május 10. 14:43
Te meg a köpetévé váltál vén komcsi-libsi .
Letiltott
2020. május 10. 11:56
ha valaki nem emlékezne arra,hogy ennek az alaknak a könyvét tették be a Világkiállításra odalökött, semmilyen magyar pavilonba, anno, gyurcsányék.. és volt még az az idom, ami re már nem emlékszem pontosan, mitől volt nagy szám,.. , de az volt. A demokrácia nevében. neki is csak az a demokrácia, amikor ők ülnek mindenhol, és uralkodnak, a módszereiket meg ismerjük.
atila68
2020. május 10. 11:25
Összefüggéstelen amiket írogat Bolgárúr.
Akitlosz
2020. május 09. 22:30
Ki is a király Amerikában Bolgár úr?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!