Kásler a magyar történelem legrosszabb egészségügyi minisztere

2020. május 22. 11:20

Ebben az értelemben valóban történelmet irt.

2020. május 22. 11:20
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Kásler a magyar történelem legrosszabb egészségügyi minisztere. Ebben az értelemben valóban történelmet irt. Az alkalmatlanság történelmét. Most süvegelik, hogy aztán mehessen. Dicsérik, hogy aztán elengedhessék. Eljött az idő. Viszontlátásra Kásler miniszter!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 233 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
reflex2
2020. május 25. 18:46
Nahát! Te mindet (is) ismerted?
Bokros Birka
2020. május 23. 21:24
Baromarcú Gyurcsótány, akkor mesélj nekem Molnár Lajcsiról vagy Horváth (fekete angyal) Ágnesről ne felejtsd el megemlíteni a kirúgott orvosokat, leépített ágyakat, forráselvonást meg a vizenyős Fegyenc díjat. Bár az OPNI-t bezárattad, hogy ne kelljen bevonulnod. Az is igaz az ordibál, akinek a Pesti úti idős otthon a körmére égett. Orbánnak egy kis esze volna most nem engedné ki a tökötöket a satuból, mennétek a sittre KanyiGecivel együtt halálgyárosok.
doncamillo
2020. május 23. 14:00
Te emberiség szégyene, hazug gazember, gyilkosok pereputtya! Meddig jártatod még azt a mocskos pofádat?! Kár, hogy Kásler MIklós, mint becsületes nagyszerű proffesszor, betartotta a Hippokratészi esküjét, mikor téged kellett gyógyítania!
nyelvelő
2020. május 23. 09:40
Gyurcsány a saját történelmét már megírta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!