Iohannis, a „tündöklő látomás”

2020. május 22. 11:20

A magyargyűlölő román elnök és Kalergi gróf Páneurópai Uniójának rémisztő lázálma.

2020. május 22. 11:20
Vida Ákos
Pesti Srácok

„Megkapta a román államelnök Iohannis azt a német díjat, amelyet az »egységes Európa« hívei osztanak ki. A Nagy Károlyról elnevezett díjat elsőként az az ember vehette át, aki kitalálta, majd megalkotta a Páneurópai Unió lázálmát. Kalergi gróf vágya az volt, hogy Európát a »jövő eurázsiai-negroid faja« népesítse be. Az ő utódai akarják annyira az Egységesült Európát, az Egyesült Európai Uniót.

Nemcsak Magyarországon keltett felháborodást, hogy pont Krisztus mennybemenetelének (Ascensio Domini) napján, május huszonegyedikén vehette át Klaus Werner Johannis, alias Iohannis román államelnök a Nagy Károlyról elnevezett díjat Aachenben.

Ez a sajnálatos tény nekünk, magyaroknak annyiban bír hírértékkel, hogy ismét egy magyarellenes, mi több, magyargyűlölő politikust tüntet ki az amúgy is az új világrend sodrásában evickélő aacheni társaság. A laudációt most elhagynám, a díszpinty »érdemeit« más médiumok már felsorolták.

Az eredetileg márciusra tervezett díjátadást azért halasztották el májusra, mert a koronavírus-járvány miatt nem lehetett volna »méltó módon« megünnepelni a díjazottat. Ugyanis Iohannisnak sem tetszett, hogy üres kulisszák előtt, a szokásos népünnepély nélkül akasszák a nyakába a díszkoloncot. A volt fizikatanárból nagyszebeni polgármesterré avanzsált kitüntetettet Armin Laschet észak-rajna-vesztfáliai miniszterelnök »tündöklő látomásnak«, kedvenc bizottsági elnökjelöltünk, Manfred Weber meg »az európai értékek védelmezőjeként« becézte.
Na, ezek az eposzi kellékek legalább annyira igazak, mint a csúfos véget ért neosztálinista román diktátorra aggatott »Kárpátok géniusza« titulus.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
packó_
2020. május 22. 14:07
Nemlétező császárról elnevezett, nemlétező ország már nemlétező nemzetiségű államelnökének adott kitüntetés. Na, ezzel töröljék ki a seggem!
MZ/X
2020. május 22. 12:17
Mintha a DáKó párt tagjai Vadait választanák meg az OGY szépének...
Nehidd El
2020. május 22. 12:12
"Manfred Weber meg ,,az európai értékek védelmezőjeként'' becézte." Most végre megtudtuk, hogy az egyik legfontosabb európai érték a magyarok üldözése, támadása. Így már sok minden érthető.
sztálin elvtárs
2020. május 22. 11:44
"Kalergi gróf vágya az volt, hogy Európát a »jövő eurázsiai-negroid faja« népesítse be" ???? Ez hülye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!