Így működik a copy-paste újságírás

2020. május 27. 10:46

A bocsánatkérést természetesen jelen esetben is elvárjuk.

2020. május 27. 10:46
Kovács Zoltán
Kovács Zoltán
Facebook

„Pete Seat, a Fehér Ház egykori szóvivője a Newsweek-en megjelent véleménycikkében azzal foglalkozik, hogy az autoriter vezetők hogyan használják ki a koronavírus-járványt hatalmuk megszilárdítására. Természetesen nem volt rest ebben megemlíteni a magyar miniszterelnököt sem, aki meglátása szerint a veszélyhelyzeti hatáskörök kihirdetésére használta fel a járványt, amelyek határozatlan időre szóló korlátlan hatalmat biztosítanak neki.

Azonban lehet, hogy érdemes lenne egy gyorsabb böngészőre váltania, mert két hónapos csúszással még groteszkebb képet alkotnak a balliberális médiából átvett, minden alapot nélkülöző gyanúsítgatások. Tudniillik, épp tegnap terjesztette be a kormány azt a törvényjavaslatot, amely értelmében június 20-án kivezetésre kerülne a veszélyhelyzet Magyarországon. Így működik a copy-paste újságírás. #fail

A valóság az, hogy emberek ezreinek életét mentette meg a »demokrácia- és jogállamgyilkos« koronavírus-törvény. A bocsánatkérést természetesen jelen esetben is elvárjuk… de nagyvonalúak vagyunk: jelen esetben tudunk adni ehhez is két hónap haladékot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
basisolder
2020. május 28. 07:38
Kovács is már a KESMA-t szídja!
olajfa1
2020. május 27. 20:44
Nincs új a nap alatt. Göbbelsz propagandája is így működött, ahogy az ál-liberálfasiszták médiája!
BőröndÖdön
2020. május 27. 19:52
Zoli,a bocsánat-kérésig ne vegyél levegőt....köszi!
vigyor
2020. május 27. 13:51
A szabad világ függetlenobjektív újságírása mára már kimondottan gáz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!