Győztünk! Ez a magyar nemzet és a lélek diadala volt

2020. május 08. 15:09

A lényeg az a rég látott nemzeti összefogás, hit, szeretet, amely politikai hovatartozástól függetlenül kiáradt sok-sok magyar honfitársunkból.

2020. május 08. 15:09
Pilhál Tamás
Pesti Srácok.hu

„Lélekemelő napok állnak a magyarság mögött: a szeretet és az összefogás erejével sikerült összegyűjteni több mint egymillió aláírást a Székely Nemzeti Tanács európai polgári kezdeményezéséhez, amelyet a nemzeti régiók megmentéséért indítottak. Úgy, hogy néhány napja még több mint félmillió aláírás hiányzott! Akkor úgy tűnt, vesztettünk, s rajtunk röhögnek majd a román soviniszták – vállvetve legjobb barátjukkal, Gyurcsány Ferenccel. Nem így lett, ami egy kisebbfajta csoda. Nemzeti csoda.

Nem az internetes egymillió és a papíron szerzett több mint kétszázezer aláírás a nagy eredmény. Miután a nagyvilágban van vagy tizenötmillió magyar, ennyit egy esztendő alatt igazán össze lehetett kalapozni. A lényeg az a rég látott nemzeti összefogás, hit, szeretet, amely – nagyszerű ezt leírni – politikai hovatartozástól függetlenül kiáradt sok-sok magyar honfitársunkból.

Együtt buzdított aláírásra Varga Judit és Karácsony Gergely, Fekete-Győr András és Gulyás Gergely, Kozma Imre és Heisler András, Kocsis Máté és Szél Bernadett, Pataki Attila és Vujity Tvrtko, Nagy Feró és Bródy János, Eszenyi Enikő és Reviczky Gábor, Vidnyánszky Attila és Pintér Béla. És sokan mások.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BandiMandi
2020. május 08. 17:20
Ez a "győzelem" felér egy vereséggel! Az ilyen akciók leértékelik, devalválják azokat, amikor majd tényleg fontos lesz a nemzeti hovatartozás kinyilvánítása.
Szittya Attila Bendegúz
2020. május 08. 15:55
Jogos az öröm, de az, hogy csak végén sikerült összegyűjteni a szükséges mennyiséget, az szégyen. Gyanítom, egy macskás videóra a facebookon hamarabb összegyűlik ennyi lájk, mint erre a fontos és nemes célra. Egy egészséges identitástudatú nép/nemzet már a kezdet kezdetén összehozza a minimálisan elvárt 1 milliós értéket, és utána csak halmozza és meg sem áll 40-50 százaléknál.
sááá
2020. május 08. 15:54
És akkor jön Kövér László, és megállapítja ki nem tartozik a nemzetbe.
Emmanuel Goldstein
2020. május 08. 15:35
"Nesze semmi, fogd meg jól." (dakota közmondás)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!