Geri dugója

2020. május 09. 08:43

Karácsony Gergelyt még az ág is húzza!

2020. május 09. 08:43
Galsai Dániel
Magyar Hírlap

„Fricska. Karácsony Gergelyt még az ág is húzza! Hiába veszi körbe magát negyvenegy tanácsadóval, és mint jó internetes városvezető, laptopokkal és okostelefonokkal, most abban sincs sok köszönet.

A Pesti úti idősotthon körüli botrányból már csak a legelvakultabb ellenzéki hívek próbálják kimosdatni, hiszen világos, hogy az intézményért kizárólag a hivatalos fenntartó felelős. És most itt van ez a kerékpársávügy, súlyosbítva a városi sebességkorlátozás tervezetével! Már most is – karanténok és home office közepette – szépen alakulnak a dugók, a sofőrök kidagadt erekkel átkozzák egymást, de főképp a nagy közlekedésszervezőt, otthonról pedig a világhálón küldik el melegebb éghajlatra. Persze az a néhány, a felfestett sávban kóborló drótszamaras is megkapja a magáét, hiába ártatlan. Bár egy közepesen fejlett általános iskolás pontosan el tudja képzelni, hogy mi lesz itt, ha a karantén végeztével az emberek visszaülnek az autóikba. Csak Gergely nem tudja elképzelni. Hiszen ő csak egy egyszerű főpolgármester.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2020. május 10. 11:04
Szerintem erre a karácsonyi kerékpársáv őrületre lenne egy jó válasz. A rendőrséget Karácsony felügyeli, irányítja? Nem. Akkor központilag adja ki a belügyminiszter, hogy azt az autóst, aki az újonnan felfestett kerékpársávokon halad - ne büntessék, rá se szóljanak. És suttogó propagandával ezt terjesszék el. Aztán kalap kabát.
Felvidéki MAGYAR
2020. május 10. 11:00
Ha nem okozna súlyos anyagi károkat IS ennek a mindenre (is) tökéletesen alkalmatlan lúzernek a "tevékenysége", lehetne akár szórakoztató is ez a történet, de nem az! A kérdés viszont az, hogy hány évig fog megint tartani, amíg majd ez után helyére kerülnek a dolgok Budapesten!
bagira
2020. május 10. 02:14
A Gy. Németh Erzsébet baloldal olyan politikusa akit soha senki sem választott meg és még is milliós fizetéseket kap. Egy igazi pártkatona akinek csak az a lényeg hogy lejárassa és keresztbe tegyen a kormánynak. Látszik hogy nagyon elfogult és nem tud igazat mondani. Nagyon ellenszenves és visszataszító az amit csinál. Annyi az erénye hogy jól tud helyezkedni és képes mindent feláldozni a jó magas fizetésért. Megélhetési politikus a rosszabbik fajtából.
bagira
2020. május 10. 01:50
Kamugeri a vírusra inkább fel lehet készülni , mint a hülye emberekre , a fejekben levő sötétség az egyik legveszélyesebb tényező.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!