Az ember, aki ott se volt

2020. május 20. 15:03

Fél évvel és 68 halálos áldozattal később magától Karácsony Gergelytől tudtuk meg, hogy ő mégsem felelős a fővárosi egészségügyért és az idősek gondozásáért.

2020. május 20. 15:03
Lánczi Tamás
Mozgástér blog

„A Fővárosi Önkormányzat fenntartásában működő 8 idősotthonban már több mint 400 gondozott és 60 dolgozó fertőződött meg az új típusú koronavírussal, valamint 68 idős ember meghalt. A fővárosi fenntartású otthonok közül a Pesti úti Idősek Otthona a legsúlyosabban érintett: az intézményben több mint háromszázan megbetegedtek és negyvennégyen elhunytak. Karácsony a botrány kirobbanása óta azt hajtogatja, hogy fenntartóként nem felelős a fertőzésért és a halálesetekért. Ma már nyilvánvaló, hogy a főpolgármester magára hagyta az idősotthon lakóit, nem biztosította a folyamatos orvosi ellátást, ami súlyos tragédiához vezetett. 

És akkor nézzük meg azt is, milyen vállalásokat tett Karácsony az idősek gondozásával és az egészségügyi ellátással kapcsolatban a tavaly őszi főpolgármester-jelölti programjában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. május 24. 17:13
karigeri egy mimózalelkületű-narcissztikus "lélek": ő semmiért SEM(!) felelős, csakis és kizárólag azért, hogy másokra RÉKENJE A FELELŐSSÉGET! Ő A FÓVÁROSI ÖNKORM. Ú.N. "RÁKENÉSI-, ÉS ÁTHÁRITÁSI FELELŐSE!" EZÉÉÉ' TARCSÁK ŐTET.....FLETÓÉK.
BőröndÖdön
2020. május 21. 12:32
Tomi,ez a csahosok szintje...
Bitrex®
2020. május 20. 22:06
@Covy D. Mi van köcsög? Elkezdted a spanoddal visszamenőleg mínuszolni a hozzászólásaimat? Nyomorult lúzerek vagytok.
Bitrex®
2020. május 20. 21:40
Tényleg! Mi van Gerivel? Már napok óta nem posztolt ki semmit a facebookon. Pedig meg akartam volna tőle kérdezni, hogy meddig lehet még ingyen parkolni Pesten, mikor nyit a buzibár a Városházán. És hogy lehet majd ott betartani a másfél méteres távolságot, ha a Béla sliccéhez akarok férni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!