A Fidesz sorra kirabolja az ellenzéki önkormányzatokat

2020. május 07. 18:48

Ki lesz a következő?

2020. május 07. 18:48
Dorosz Dávid
Facebook

„Ki lesz a következő? A Fidesz sorra kirabolja az ellenzéki önkormányzatokat. A kerületi idegenforgalmi és gépjármű adóbevételek einstandolása után a múlt héten Ferencvárostól vettek el 400 milliót, most pedig Józsefvárostól egymilliárdot.

A VIII. kerülettől még 620 millió forint bérlakásfejlesztési pénzt is elvettek, miközben két hónapja a fideszes vezetésű XII. kerületnek másfélmilliárdot adtak rá. Tehát a legszegényebb kerülettől vettek el, miután a leggazdagabb kerületnek adtak. A Fidesz egy fordított Robin Hood, aki a szegényektől vesz el. Igaza van Orbán Viktornak, hogy ne azt figyeljük amit mondanak. A kezüket kell figyelni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lhotx
2020. május 10. 07:45
DEHOGY RABOLJA, biztos forrásból tudom, hogy az utolsó eurócentig megkapják azt a soronkívüli segítséget, amit az EU-hivatalnokok voltak olyan drágák adományozni Magyarországnak.
néhai Ch.Pilot
2020. május 08. 11:25
Mondjuk ez így csak dobálózás a számokkal. Bizonyítékot kérnénk, Dávid, Mert azt én is tudom mondani, hogy Dorosz Dávid sorra kirabolja a nemzeti dohányboltokat. Az egyik ferencvárosiból 1 milliót, egy másik józsefvárosíból 500 ezret... Szóval miről van szó? Mert értem én, hogy a Facebook-on nagyobb nyilvánosságod van, mint ha hagyományos médiák valamelyikében nyilatkoznál, és tudom, hogy neked ez a feladatod: hangulatkeltés a kormány ellen, hiszen ezt becsületesen bevallottátok az önkormányzati választásokkor. Nem vezetni akarjátok a megnyert önkormányzatokat, hanem erőforrásnak, hídfőállásnak Magyarország internacionalista elfoglalásához. Szóvak dalolj, madárka: mikor vette el, miért vetten el, mire vette el?
Horst_Tappert
2020. május 08. 11:07
Az óvónőkért is ennyire sírtál, amikor pikó egyből elvette a 13. havi pénzüket? Vagy akkor az racionális megszorítás volt? Szerintem a kurv@ anyátokat, nagyon meg lesztek kergetve, tetves ballibek...
balbako_
2020. május 08. 04:14
Nincs meg a városházi csevegéshez szükséges kokó és a beígért 12 millió forint pluszpénz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!