A Felelősök!

2020. május 16. 21:50

A fideszes rajongók egyszerűen nem értik meg, hogy a főpolgármesternek semmiféle kötelezettsége nem volt.

2020. május 16. 21:50
Varga-Damm Andrea
Facebook

„A Felelősök! A Pesti úti idősek otthonában kitört koronavírus járvány első számú felelősei, íme: Sára Botond az első képen, aki a Fővárosi Kormányhivatal vezetője. A 18 / 1998.(VI.3.) népjóléti miniszteri rendelet 3.par. (1) bekezdése szerint neki kellett volna intézkednie a járványveszély elhárításában az egész fővárosban. A második képen Skultéti József, az idős otthon vezetője. Amikor kihirdették a veszélyhelyzetet ,s egyértelműen megtudta, hogy az idős korosztályra nézve járhat súlyos következményekkel a szövődmény, azonnal karanténná kellett volna nyilvánítania az otthont, és minden védelmi intézkedést meghoznia. Neki ez munkaköri kötelessége. A harmadik pedig Müller Cecília, akinek a veszélyhelyzet kihirdetése napján az összes kórházat és szociális otthont, idős otthont karanténná kellett volna nyilvánítani és védő rendszert meghatároznia. A fideszes rajongók egyszerűen nem értik meg, hogy a Fidesz az elmúlt 10 évben az önkormányzatok hivatalaitól minden hatósági jogkört elvett, tehát a Pesti úti otthon vonatkozásában a főpolgármesternek semmiféle kötelezettsége nem volt. A fideszes csicskák által vezetett hivataloknak azonban igen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 211 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. május 19. 06:53
NAGYON BUTA ELLENZÉK TOBZÓDIK MINÁLUNK. MERT MÉG EGY-- IGAZ CSAK JOGÁSZDIPLOMÁS --"SZELLEMI KRÉM" ((DR.V-.D.A) UTÁNZAT-MÁSLÁS IS CSAK AZ ÜRÜLÉKBEN DAGONYÁZIK...SPIRITUÁLISAN.
Tatulus
2020. május 18. 18:16
VDA fájdalmasan ostoba jogásznő! Ezért állt be politikusnak! Másrészt valójában Karácsony egy nyilvánvaló balfácán, aki még portásnak is felügyelettel alkalmazható! Viszont az őt jelölő pártok, azok vezetői erkölcstelen mocskok, akik pontosan tudták (pláne Zugló után), hogy kit jelölnek! A rá szavazók (fővárosi szavazók 25,84%-a) egyrészt félrevezetett Orbán-fóbiások, másrészt az a lumpen réteg, amelyik mindenkit utál, ha az kormánypárti! Kár, hogy a jobboldali közvéleménykutatók jól félrevezették a Tarlós szimpatizánsokat, akik lustaságból nem szavaztak, most 5 évig ihatják a levét a lustaságuknak, sajnos a ténylegesen rá szavazókkal együtt!
mschvera
2020. május 18. 16:01
Istenem! bocsáss meg neki, nem tudja mit beszél. Andika, tudod a paragrafus jel miért olyan amilyen. Szabad a gazda: az alsó és felső kampócska azért van, hogy bele tudj kapaszkodni, a közötte pedig a kis ovális pedig, hogy át tudj bújni benne. No te és a hozzád hasonlók bújkálnak a résen a főnökeitek pedig húzzák a kampócskákat. De.... mi NEM felejtünk!!!!
Berecskereki
2020. május 18. 08:49
Varga-Damm Andrea állítólag jogász végzettségű. Milyen jogász az olyan, amelyik nem tudja értelmezni a jogszabályt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!