Virtuális békemenet

2020. április 07. 09:18

A miniszterelnök olyan gyalázkodással teli össztüzet kap a hazai ellenzék és a félretájékoztatott külföld részéről, amilyenhez fogható talán 2012-ben volt.

2020. április 07. 09:18
Csejtei Dezső
Magyar Nemzet

„S mi a helyzet a gyűlölettel, a gyűlölséggel? Részletes elemzés helyett egy dolgot emelek ki: a gyűlölködő ember gyűlöl azért is, mert lelke mélyén tisztában van azzal, hogy gyűlöletének tárgya nála magasabban van, fölötte áll, így kisebbségi érzésének nincs egyéb tere, mint hogy gyűlöl. A gyűlölet nemegyszer az alantas ember mindennapi lelki tápláléka.

2010-ben, amikor a választások után a miniszterelnök kormányozni kezdett, az ország kétségbeejtő helyzetben volt. Hosszú évek szívós munkájával, hozzáértő politikájával sikerült neki és munkatársainak kivezetnie az országot a szakadék mélyéről, olyan helyzetbe hoznia, amely sok helyen elismerést váltott ki. Hazánk gazdasági, pénzügyi mutatói, paraméterei magukért beszélnek; sokak helyzete vált könnyebbé, emberibbé. S ezért az ellenzék részéről mit kapott cserébe? Azt, hogy O1G.

S most itt vagyunk a járvány kellős közepén. Nem elég, hogy hatalmas erőfeszítést kell tenni az elmúlt évek eredményeinek megtartásáért, a miniszterelnök ráadásképp olyan gyalázkodással teli össztüzet kap a hazai ellenzék és a félretájékoztatott külföld részéről, amilyenhez fogható talán 2012-ben volt; az vezetett akkor az első békemenet létrejöttéhez.

Most legfeljebb csak egy virtuális békemenetet lehetne szervezni a miniszterelnök támogatására. De erre most ugyanakkora szükség van, mint nyolc évvel ezelőtt, hogy tudja és érezze: nincs egyedül. Százezrek és mil­liók állnak mellette, hogy előmozdítsa az ország ügyét, hogy a katasztrófából, amelybe most a koronavírus taszítja hazánkat, együtt képesek legyünk kilábalni.

Örök érvényű idézettel fejezem be: Ember, küzdj, és bízva bízzál! Mert bizalommal és bizakodással a küzdelem is elnyeri értelmét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2020. április 08. 20:33
Azon nem csodálkozom,hogy a külföldi balliberális média alaptalanul támadja a magyar miniszterelnököt,hiszen jól tudják bocsánatot kellene kérniük Orbán Viktortól. Ha hajlandóak lennének a magyar igazságügyi miniszter leírását elolvasni a veszélyhelyzettel kapcsolatban rájönnének,hogy alaptalan a bírálatuk. De ők nem tájékozódnak inkább hamis vádat emelnek.: szánalmasak. Brüsszelben halmozódnak a halottak de ők Magyarország elleni hamis váddal foglalkoznak.Ez is szánalmas. Az ellenzéki magyar sajtót nem kívánom minősíteni,mert undorítóan minősíthetetlen. Az ellenzékről pedig csak annyit:Az MSZP alelnöke tömegtüntetésre szólítja híveit a vírusjárvány tombolása közepette. Ez már magában is súlyos elmebajra utal. Ha cinikus lennék ez nekünk kormánypártiaknak nem is jönne rosszul: Összejönne mondjuk 10 000 ember ötven százalék megfertőződne annak 25%-a belehalna, annyival kevesebb MSZP szimpatizáns lenne. Ha egy ellenzéki párt alelnöke ennyire hülye akkor a tagság milyen lehet ?
BőröndÖdön
2020. április 07. 17:34
Dezsőke,rámegy az ország erre a látványtevékenységre!
Bokros Birka
2020. április 07. 16:13
Na már értem a logikát a nyugdíjasok túlfognak fogyasztani ez szív és érrendszeri betegségekhez vezet. Az a fránya patás így akarja kiirtania nyugdíjasokat, hogy kihizlalja őket, tele zabáltatja. Na majd egyszer talán úgy 50 év múlva jöhet egy egészség helyreállító kommunista fogyókúra, mert hát túlfogyasztottak és nem szép a kövér nyugdíjas. :D
Robur
2020. április 07. 14:14
Bééégesetek, birkák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!