Újságírónak látszó televíziós terroristák

2020. április 11. 12:48

Addig nem adják föl, míg újra gyarmat nem leszünk.

2020. április 11. 12:48
Pilhál Tamás
Pesti Srácok.hu

„Szijjártó Pétert s rajta keresztül hazánkat vádolta különféle hazugságokkal a nyugati álhírgyártás zászlóshajója, a CNN riporternője. Külügyminiszterünk ugyan pompásan helyretette a pimasz nőszemélyt, ám a nemzetközi balliberális maffia ennyitől még nem fog leállni. Az fáj nekik, hogy Magyarországnak szuverén, nemzeti érdekű kormánya van, nem Nyugatról irányított bábkormánya. Addig ütik, fenyegetik, zsarolják majd hazánkat, míg itteni bábjaikat hatalomra nem segítik. Addig nem adják föl, míg újra gyarmat nem leszünk.   

Az amerikai balliberálisok (Demokrata Párt) félhivatalos szócsövének, a CNN-nek adott interjút csütörtök éjjel Szijjártó Péter külügyminiszter. Egy bizonyos Christiane Amanpour volt a vallatótiszt, aki állítólag »sztárriporter«. (Nálam a »sztár« fosztóképző. Akit a médiában így neveznek, többnyire kiemelkedő nyalonc, aki bármit és annak az ellenkezőjét is kész hirdetni, ha jól megfizetik. Cserébe »sztár« plecsnit kap.)
Szóval Amanpour vallatta a magyar külügyért, és ez annyiból állt, hogy kérdéseknek álcázott hazugságokat vágott az interjúalany fejéhez.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A teremburáját
2020. április 13. 11:06
Ja, de honnan származó híreket és mi a fene felelőssége van ebben Szijjártónak és a kormánynak, hogy az ellenzéki firkászok mit írnak a CNN ribancának?
sozlib_abschaum
2020. április 11. 18:41
Elhiszi-e valaki, hogy egy bunkó amcsi (amanpour) tudja egyáltalán hol van Magyarország? A halálkoalíciósok (moslékkoalíció) megírták neki a kérdéseket ö meg felolvasta. Ennyi.
Box Hill
2020. április 11. 17:03
Iráni-amerikai családból származik a televíziós terrorista, zsidó férjjel.
CirmoS
2020. április 11. 16:42
Mit akart ez a leéltfejű leppukant rossz kurva! Ez valószínű sima általános végzettséggel, viszont a banda kurvájaként érvényesült! Szijjártó jól leégette a ringyóját!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!