Tudják, hogy mire megy el ez a temérdek pénz?

2020. április 04. 16:44

Nem az önkormányzatokat kell tovább sarcolni, hanem a fideszes propagandagépezettől elvenni!

2020. április 04. 16:44
Bencsik János
MTI-OS

„Gulyás Gergely ma bejelentette, hogy a kormány egy 663 milliárdos járvány elleni védekezést szolgáló és egy 1345 milliárdos gazdaság-újraindítási alapot hoz létre. A járványalapot a multinacionális kiskereskedelmi láncoktól (36 milliárd), a bankoktól (55 milliárd), az önkormányzatoktól (34 milliárd), illetve más átcsoportosításokból töltik majd fel.

Az elmúlt években kivéreztetett önkormányzatoktól további 34 milliárd forintot elvenni az utolsó döfés lenne különösen úgy, hogy eközben a feladataik még növekedni is fognak, hiszen a kormány mai bejelentése szerint naponta 4000 ember veszíti el munkahelyét Magyarországon. Ráadásul nekik kell elsősorban gondoskodniuk idős, beteg honfitársainkról is, akik a járvány során a leginkább veszélyeztetett csoportot alkotják.

Eközben a Rogán Antal vezette propagandaminisztérium változatlanul 24 milliárd forintot szórhat el idén kormányzati kommunikáció jogcímen. Tudják, hogy zömében mire megy el ez a temérdek pénz? Értelmetlen nemzeti konzultációkra, fideszes szennymédia működtetésére (Lokál, Ripost és társai), továbbá azon bírósági perek költségeire, amiket sorra veszítenek el ezek a kiadványok, mivel éjjel-nappal hazudnak!”

 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zazriveczazseni
2020. április 05. 14:00
Ezt kellene énekelni mindenkinek. Fidesszel, a kormánnyal egy az utunk, a jelszavunk munka és ... Fidesszel, a kormánnyal egy az utunk, a jelszavunk munka és ... Fidesszel, a kormánnyal egy az utunk, a jelszavunk munka és ... Fidesszel, a kormánnyal egy az utunk, a jelszavunk munka és ... Fidesszel, a kormánnyal egy az utunk, a jelszavunk munka és ... Fidesszel, a kormánnyal egy az utunk, a jelszavunk munka és ... Fidesszel, a kormánnyal egy az utunk, a jelszavunk munka és ... Fidesszel, a kormánnyal egy az utunk, a jelszavunk munka és ... Fidesszel, a kormánnyal egy az utunk, a jelszavunk munka és ... Fidesszel, a kormánnyal egy az utunk, a jelszavunk munka és ... Fidesszel, a kormánnyal egy az utunk, a jelszavunk munka és ... Fidesszel, a kormánnyal egy az utunk, a jelszavunk munka és ... Fidesszel, a kormánnyal egy az utunk, a jelszavunk munka és ... Fidesszel, a kormánnyal egy az utunk, a jelszavunk munka és ... Fidesszel, a kormánnyal egy az utunk, a jelszavunk munka és ... Fidesszel, a kormánnyal egy az utunk, a jelszavunk munka és ... Fidesszel, a kormánnyal egy az utunk, a jelszavunk munka és ... Fidesszel, a kormánnyal egy az utunk, a jelszavunk munka és ... Fidesszel, a kormánnyal egy az utunk, a jelszavunk munka és ... Fidesszel, a kormánnyal egy az utunk, a jelszavunk munka és ... Fidesszel, a kormánnyal egy az utunk, a jelszavunk munka és ... Fidesszel, a kormánnyal egy az utunk, a jelszavunk munka és ... Fidesszel, a kormánnyal egy az utunk, a jelszavunk munka és ... Fidesszel, a kormánnyal egy az utunk, a jelszavunk munka és ... Fidesszel, a kormánnyal egy az utunk, a jelszavunk munka és ...
Menhetten
2020. április 05. 10:43
Évről évre többet költ a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda "kormányzati kommunikációra". 2020 végére a végösszeg a 133 milliárd forintot is meg fogja haladni... Szerintetek Orbán- Rogán kötvénybizniszes miniszter propaganda minisztériumától is elvont pénzeket?
Menhetten
2020. április 05. 10:31
100 milliárdot költhetett Rogán Antal tárcája kormánypropagandára. Ehhez még hozzájön a köz(?)TV-nek másik 100 milliárd, a lenyúlt papír alapú média franc tudja hány milliárdja, MIND a Fidesz propagandáját szolgálja. Ennyi pénz megy az agymosásra. Ez nyolcszor annyi pénz mint amit az MTA összes volt intézete kap tudományos kutatásra! CT meg MR vizsgálatának gyorsítására a fostos kétmilliárdért meg úgy kellett hajbókolni... És ezt hagyja ez az ország, sőt a kétharmad meg is halna érte! Reménytelenül degenerálódott, elkorcsosult faj lett belőlük!
Libraman
2020. április 05. 08:56
A qrvaanyádat kellene megsarcolni, hogy nem kapartatott el időben, te kis tejbetök képű jobber görény! A magyar nemzet árulója vagy a bandáddal együtt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!