Ti annak drukkoltok, hogy minél többen haljanak meg

2020. április 19. 22:38

Orbán Viktornak van igaza ezzel kapcsolatban. Magyarországon az is fideszes, aki nem fideszes.

2020. április 19. 22:38
Czeglédi Zoltán
Facebook

„Oké, mindent értek. Ti annak drukkoltok, hogy minél többen haljanak meg. Nektek ez tetszik. Mutatok adatokat arról, hogy lassul a fertőzés terjedése, erre belekapaszkodtok a nyomorotokba, hogy de nem, de nem, még nagy a baj, még épp csak megszerettük ezt a helyzetet, most ez a teljesítmény, végre valami, amit meg tudunk csinálni, otthonmaradási, online jóga meg kenyérsütés, nem mintha egy napig is kenyérhiány lett volna az országban, és ragaszkodtok hozzá, hogy együtt szűköljünk, rettegjünk, és leszarjátok azokat, akik sajnos pont nem koronások, ámde mondjuk rákosak, és most nem látják el őket, sőt, tolják ki őket a kórházból, leszarjátok a tönkrement életeket, mert a póz kell, hogy most épp megmented a világot az otthonmaradással, és végre kaptál piedesztált, végre kaptál házmesterkulcsot, bezárni az egész tömböt.

És minderre az indokod a »tomboló« járvány, amiről hiába mutatom az adatokat, hogy de hiszen lassul, mert te befogott fülekkel üvöltesz, hogy nem, még nem lassulhat, még kell ez a végítéletpóz nekem, még meg akarom mutatni a világnak, milyen jó vagyok karanténozásban. Az van, hogy te nem akarod, hogy kevesebben haljanak meg. Téged az igazol, ha tömegek halnak meg. Te ennek drukkolsz.

Van egy régi vitám a politikát alakítókkal. Arról szól, hogy mit gondoljunk azokról, akik a közéleti kommunikáció aktív címzettjei. Nekem mindig is az volt a meggyőződésem, hogy reális cél okos, felelős polgárok többségére stratégiát építeni.
Most győztetek meg arról, hogy valójában Orbán Viktornak van igaza ezzel kapcsolatban. Magyarországon az is fideszes, aki nem fideszes. Innentől tőlem is pontosan azt fogjátok kapni, amit kértetek. Lesznek páran, akivel a jövőben is dolgom lesz, mint emberrel, partnerrel, kisközösséggel, de itt és most meggyőztetek, hogy a zöm maga követeli ki magának, hogy infantilizálják, kereskedelmi tévés bulvárszinten termékekkel etessék.

Szó se róla, értek hozzá, meg tudom csinálni. Úgyhogy innentől hajrá, lájkok, csak olyat előemésztett termékeket kaptok, ami rágás nélkül, egyben lemegy.
Szégyen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. április 21. 07:00
Czeglédi Zoltán kiszívta Bacsó Péter "Tanú" c. filmjéből a film Virág elvtársának seggit és meg-parafrazeálta egy "kicsinyég". "AZ A GYANÚS, AKI NEM GYANÚS", mondotta volt ottan Virág elvtárs Pelikán Józsefnek Úgyhogy ÁTLÁTNI, mint üvegajtón az onnan ki- kopirozott frazeológián!
barany
2020. április 20. 17:41
A mocsok előadta az egész moslékellenzéki rágalomáriáit.
atila68
2020. április 20. 14:52
A szerző állítólag humorista.
khomeini
2020. április 20. 10:35
Ezt írja magáról a saját honlapján: "Eredetileg jogász lennék. Igazából meg politikai elemző, publicista, vendégfellépő a Dumaszínházban. Kommunikációs szakember, ennyi év után már ezt is ide merem tenni." Hát, ez a megszólalás nem éppen kommunikációs szakemberre vall...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!