Tehetetlenség és mértéktelen hatalomvágy

2020. április 06. 20:48

Az ellenzék agyáig, úgy tűnik, nem jutott el, hogy világjárvány van.

2020. április 06. 20:48
Stefka István
Stefka István
Az Öreg

„Több verzió van a főpolgármester tehetetlenségének okaira. Vagy nincs önálló döntési lehetősége (Gyurcsányék, a Soros-szervezetek mondják meg, mit kell tenni), vagy nincs meg az önálló irányításhoz a szakértelme, a szíve, a lelke és az esze, ugyanis- e négy tulajdonság nélkül, aligha lehet elkormányozni egy kétmilliós fővárost. Valószínűleg nála mind a négy feltétel hiányzik. Zuglóban, polgármestersége idején már bebizonyította – ott is a milliárdnyi veszteséggel járó parkolásba bukott bele –, igazolta, hogy alkalmatlan még egy kerület vezetésére is. Dehát a választók így döntöttek…

Mindenesetre azt látni kell, hogy nem lehet úgy politizálni, egy fővárost vezetni, hogy mindenre nemet mondok, minden olyan észszerű kérésre, amely az ország népét szolgálná, nyet a válasz. Karácsony eddig nem az építkezést, a fejlődést szolgálta, hanem a rombolást, a visszarendeződést.

Viszont most Orbán Viktor miniszterelnök döntött az emberek, az ország egészségének védelmében. Ennek az ellenzéknek, úgy látszik az agyáig nem jutott el, hogy világjárvány van, Magyarországot is megtámadta a koronavírus, védekezni kell, mindegy milyen áron, meg kell állítani a vírus terjedését, el kell érni, hogy minél kevesebb embert veszítsünk el.

Ez az ellenzék folyamatos lépéshátrányban van. Nem a vírus elleni harc érdekli, hanem a kormány elleni küzdelem belföldön és külföldön egyaránt. A nemzet elárulása, az árulás a fő cél. Minél rosszabb, annál jobb! – ez a jelszavuk. Csak azt nem akarják tudomásul venni, hogy ennyi rosszindulatú, gyűlölködő, agy nélküli ember nincs- akiknek politizálnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Coccothraustes
2020. április 07. 15:38
Az Öregnek mindig igaza van!
Emmanuel Goldstein
2020. április 07. 11:18
Stefka kádárista belügyi tudósító elvtárs március elején még ellenzéki hisztinek nevezte a járványt, most meg azzal vádolja őket, hogy nem veszik elég komolyan. Egy szavát nem lehet komolyan venni ennek a rezsimlakájnak.
BőröndÖdön
2020. április 07. 08:29
Pista bá,rád írás-karantént is elrendelnék...
Hepax
2020. április 07. 07:16
Ennek kopott kommunistának, van pofája publikálni? Ée ezt a mocskot támogatja a fidesz nyugdíjas tagozata?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!