Orbán Viktornak azért kellett a diktatúra-törvény, hogy még többet lopjon

2020. április 19. 20:19

Nincs az a gazdasági válság, amelyből a Fidesz ne próbálna meg saját magának harácsolni.

2020. április 19. 20:19
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Orbán Viktornak azért kellett a diktatúra-törvény (becenevén felhatalmazási törvény), hogy még többet lopjon, bosszút álljon és kisemmizze az ellenzéki vezetésű városokat.

A kormány az elmúlt hetekben milliókat, helyenként milliárdokat vont el a járványhelyzetben erejükön felül teljesítő önkormányzatoktól, most pedig újabb módot talált azok teljes kivéreztetésére: különleges gazdasági övezetek létrehozásával az önkormányzatok legfőbb bevételi forrását, az iparűzési adót venné el. A képen csak néhány az elvonásokból. Mind nem fért volna rá egy fotóra.

Mostanra már világosan látszik, hogy nincs az a gazdasági válság, amelyből a Fidesz ne próbálna meg saját magának harácsolni. A fenti, súlyosan jogsértő és antidemokratikus rendelkezés miatt az ombudsmanhoz fordulunk!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marica61
2020. április 20. 10:58
hülye leány olvasd el az eu egyik alelnökének minapi nyilatkozatát. JA NEM TUDSZ OLVASNI,AKKOR PROBÁLD MEG MEGHAKGATNI,AHOZ MEG MEGINT ÉSZ KELLENE
makapaka2
2020. április 20. 10:56
Ennek a sipítozó szerencsétlennek hisz még valaki? Annak nagyon elvetemültnek kell lenni:
Korrupt Kornél
2020. április 20. 10:50
Jogászok, jelentse fel már valaki ezt a rohadékot rágalmazásért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kaltran
2020. április 20. 10:23
A járványhelyzetben erejükön felül teljesítő önkormányzatoktól, ... kíváncsi vagyok, apróra (de pontosan) mely önkormányzatokra gondolt ez az izé. Mert ha csak az ellenzéki vezetésűekre, akkor csá. Ha pedig nem csak rájuk, akkor nem mondott semmit. Mert járványhelyzetben az elvonás nem olyan elvonás, melyet például Bokros Lajos professzor elvtárs szokott volt cselekedni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!