Nem Karácsony vitte be a koronavírust a Pesti úti Idősek Otthonába

2020. április 21. 15:37

Mert ő még a lábát sem tette be a saját fenntartású intézményébe.

2020. április 21. 15:37
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
Facebook

„Egy dolog biztos, nem Karácsony főpolgármester vitte be a koronavírust a Fővárosi Önkormányzat Pesti úti Idősek Otthonába, mert ő még a lábat sem tette be a saját fenntartású intézményébe.

Ennyi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barnabibambi
2020. április 22. 13:02
Tompika te valóban hülye vagy,Az önkormányzatnak megfelelő aparátusa van az ilyen és hasonló intézmények kontrolljára.Tehát nem a buta geri jelenlététől függ egy ilyen intézmény.Tudod majd azt írom hogy geri nem orbán hogy rajtaütésszerűen bejárjon minden önkormányzati intézményt.Szóval tompika másszál ki a döglött ló alól.Mondjuk talán a vvírus elhárítóklnál kellene ténykedni,de ezt sem javaslom mert a stáb így is hülyeséget hülyeségre halmoz .Hate is ott lennél már rég vége lenne a válságstábnak mert töled gutaütést kapnának!
Covy D.
2020. április 22. 11:06
Az áplatlan fidesz dísz zsidó kommentál.
Hunyadi Mátyás
2020. április 22. 08:13
Mintha Tarlós látogatta volna valaha azt az intézményt. Miért kellene a főpolgármesternek idősotthonokat látogatni? Nyilván van Szociális Osztály - vagy mi - az idősotthon felügyelete oda tartozik.
zakar zoltán béla
2020. április 21. 21:03
Kijött érte, de elfutott?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!