Nagyobb az ellenzék, mint a Fidesz

2020. április 03. 08:03

Kiáltsuk együtt, hogy Orbán meztelen.

2020. április 03. 08:03
Bruck Gábor
Facebook

„Nagyobb az ellenzék, mint a Fidesz. Hogy egészen pontos legyek, 2-3 százalékkal nagyobb. Akkor is, ha a Mi Hazánk Mozgalmat a Fideszhez csapom. Így van ez hónapok óta.

Az ellenzéki közösség minden tagja szabadulni akar Orbántól. A megszabadulási vágy a járvány ideje alatt sem csökken. Akkor mi a gond? A mi közösségünk tavaly októberben megtanulta, hogy ha az ellenzék közösen lép fel, akkor nyer. Ha a négy párt (DK, Jobbik, Momentum és MSZP) közösen beszél a lényegről, akkor nyer. Ha a másik 3 ellenzéki párt is feláll a színpadra, még inkább nyer. A közös téma adott: politikában akkor beszélünk hóakadályról, amikor havazik. Akkor beszélünk egészségügyi válságról, amikor emberek halnak meg. Gazdasági válságról pedig akkor, amikor sok-sok ember és sok-sok cég reménytelenül fizetésképtelen.

Most ilyen helyzet van: ezért nem kell szépelegni, nem kell eljátszani, hogy legalább a nagy baj idején fogjunk össze. Most egy feladat van: kiáltsuk együtt, hogy Orbán meztelen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
furunkulus13
2020. április 05. 09:37
Gabi! Te ne kiálts semmit, hanem huzz vissza a politikai temetőbe, ahonnan ezzel az idióta megszólalásoddal kilógtál!! Ha még több, hozzád hasonló politikai hulla kezd ágálni, Orbánbasinak nem kétharmada, hanem négyötöde lesz 22-ben.
Bukik a Zorbán
2020. április 04. 14:12
Reméljük,megmenekül az ország a Nyom(or)entum, az ÁVÓ Párt, a maszop, meg a Ballik karmaiból. Borzalmas lenne a Gyurcsánydúlás, meg a koronavírus (bolsevistául: koronáriavírus) után még egy kártevő...
Poroszlai Róbert
2020. április 04. 08:53
brück elvtárs azt kívánom ,hogy annyi egészsége legyen!
Hóvirágcsempész
2020. április 04. 00:46
Ez elhiszi , amit mond ? Elmebeteg a csávó .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!