Lemondott az Európai Unió főkutatója

2020. április 09. 14:13

Talán a brüsszeli bürokratáknak a valós problémákkal kellene foglalkozniuk.

2020. április 09. 14:13
Menczer Tamás
Menczer Tamás
Facebook

„Tegnap történt, de ne menjünk el mellette szó nélkül. Lemondott az Európai Unió főkutatója, Mauro Ferrari, mert szerinte Brüsszel rosszul reagált, ha egyáltalán reagált a kialakult járványhelyzetben, ő maga pedig elvesztette a hitét a rendszerrel kapcsolatban.

Talán a brüsszeli bürokratáknak a valós problémákkal kellene foglalkozniuk ahelyett, hogy a vírusellenes védekezést szolgáló magyar intézkedéseket kritizálják…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
villogókékfog
2020. április 09. 21:02
Elképzelhető, hogy a víruskutatás nem fért bele a gender/nemváltás/afrika megmentése kutatási anyagokba.
Uhtred
2020. április 09. 17:49
Recseg-ropog az unió. Ez sajnálatosnak is lehetne nevezni, de mivel annyi szart kaptunk már Brüsszelből a nyakunkba, valahogyan nem tudok búslakodni. Menjen a libsi nyugat a francba! Csak aztán pár év múlva, nehogy nyugat-európai őslakosok kopogtassanak a határainkon! Hajrá V4-ek! Hajrá magyarok!
zsoltkom2
2020. április 09. 17:03
"ne menjünk el mellette szó nélkül" Európai Kutatási Tanács: A leköszönő igazgató fontos megbeszéléseket hagyott ki, és állandóan Amerikában volt Mauro Ferrari nem magától, inkább belső nyomásra távozhatott. https://bit.ly/2JQb1RI
monuskaroly
2020. április 09. 15:16
Az EU már egy annyira átpolitizált szervezet lett, hogy a saját kezét köti gúzsba folyamatosan. Évekig tart bármire is reagálnia, megoldani meg még semmit nem sikerült. Elég csak a Magyarországgal kapcsolatos ügyeket nézni. A szavazáson nem vették figyelembe a tartózkodókat, jogtalanul? Nincs döntés. Jogállamiság van vagy nincs? Nincs döntés. Migránsokat engedd be, de ne engedd be, osszuk szét, ne osszuk szét? Vicc osztály.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!