Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

KariGeri egy közveszélyes pszichopata

2020. április 01. 13:57

Neki nem számít az életük, neki csak a pénz számít, amit a haverjainak akar adni.

2020. április 01. 13:57
Nyilvánvaló Kapitány
Tutiblog

„Az állandóan idiótaként vigyorgó KariGeri egy közveszélyes pszichopata, akit iszonyú felelőtlenség volt megválasztani Budapest élére.

Azt értjük, hogy az ellenzéki politikát és az ellenzéki politizálásból élő aktivistákat, újságírókat a főváros pénzéből kell finanszírozni, de erre az igen fontos feladatra igazán lophatna máshonnan forrásokat. Kérjen tanácsot mondjuk Gajda Pétertől. De hogy embereket fertőz meg, embereket öl meg amiatt, mert minden fillért a balliberális hálózatnak akar juttatni, az túlmegy a tolerálhatóság határán.
Tartsuk a két métert! – mondja ez a pszichopata fasz, majd elintézi, hogy a tömött buszokon terjedjen a vírus.

Látjuk a képeket. A hétköznapokat messze meghaladó zsúfoltságban állnak a megállókban, egymás mellett, egymástól centikre a munkahelyükre, nem egy esetben a járvány idején létfontosságú feladatokat ellátó intézményekbe igyekvő dolgozók. Ápolók, rendőrök, szociális munkások, és Karigeri miatt életveszélyben vannak. Mert KariGerinek nem számít az ő életük, neki a pénz számít, amit oda akar adni a haverjainak.

KariGeri elmebeteg. KariGerit be kell zárni egy elmegyógyintézetbe!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biivisz
2020. április 01. 21:17
Képzeljétek el, ha Orbán hozott volna egy ilyen balfax döntést. Másnap már a húsvét-szigeteki kurír címlapján is az virítana, hogy a kegyetlen magyar diktátor biológiai fegyverrel pusztítja a saját népét.
iIonah
2020. április 01. 20:34
Pszichopatának nem mondanám, de az alkalmatlan báb találó jellemzés erre a laklira.
zsanett-kúnrum
2020. április 01. 20:32
Megfigyeltem, az amúgyis nagyon szép libcsyhk, nagy dolgok esetén még okosabbak lesznek, és mindent a nemzetükért
Aerion
2020. április 01. 20:30
- Neki nem számít az életük, neki csak a pénz számít, amit a haverjainak akar adni - De csak azért, hogy ne ássák el, szegényt. Hát nem lehet ezt megérteni?????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!