Karácsony alkalmas

2020. április 14. 17:23

Egyelőre abban bizonyítja tehetségét, hogy angolnaként csússzan el a felelősség elől.

2020. április 14. 17:23
Szikszai Péter
Magyar Nemzet

„Facebook Geri naponta bizonyítja rátermettségét, igaz, nem a járvány elleni védekezésben jeleskedik, hanem a virtuális térben. Bár egy internetes videó szerint Hashtag Geri egy, azaz egy doboz szájmaszkot is bepakolt egy autóba, hogy segítse az idősotthonokban dolgozókat. Bátran, egészségét nem kímélve, gumikesztyű nélkül. A Pesti úti idősotthonba, ahol már 200 felett van a fertőzöttek száma, azonban Gy. Németh Erzsébetet küldte. Szósölmédia Gergely inkább írt néhány bejegyzést az oldalára az aljas politikai támadások elhárítása érdekében.

De most komolyan! Ennél még Demszky is jobb volt! Ő ugyan csupán PR-eseményként tekintett a főpolgármesterkedésre, de az biztos, hogy most legalább védőfelszerelésben fertőtlenítené a Nagykörutat. Posztoló Gergely azonban csak a billentyűzetig jutott. És egyelőre abban bizonyítja tehetségét, hogy angolnaként csússzan el a felelősség elől. Megteheti, naponta öt cikkben menti fel őt az Index nevű propagandaportál, biztos a háttértámogatás.

Ha baj van, akkor a klaviatúrán egyből ott az ESCAPE-gomb.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 252 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. április 15. 17:38
Hitvány cseléd vagy,Péter!
vadászcsaba
2020. április 15. 12:43
Karácsony leghatékonyabb intézkedése a Lánchíd fehér fénnyel való megvilágítása. Ettől lekókadnak a vírusok koronái. De kétségtelenül olcsóbb, mint az idősotthonok lakóinak védelme. A budapesti fertőzöttek harmada a Pesti úti otthonból került ki. A felelős egyértelműen Karácsony és Gyuriczáné!
Saksafar
2020. április 14. 22:43
A felelősség hárításában a nagy előd biztosan segít, sohasemmitneménírtamaláneménrendeltemel gábor, családnevén demszky elvtárs?
zsanett-kúnrum
2020. április 14. 20:45
A mohácsi polgimesternek szóltak már hogy karigeritől vegyen leckét, ha gócpontot akari
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!