Itt vannak a gazdasági akcióterv legújabb részletei

2020. április 07. 11:40

Itt az ideje, hogy felmérjük a károkat és megtegyük az újjáépítés felé az első lépéseket.

2020. április 07. 11:40
Szentkirályi Alexandra
Facebook

„Háborúban állunk egy láthatatlan ellenséggel, de itt az ideje, hogy felmérjük a károkat és megtegyük az újjáépítés felé az első lépéseket.

  • A Kormány új gazdaságvédelmi költségvetést készített, ami nem növeli kitettségünket. Az intézkedések alappillére továbbra is a munkaalapú gazdaság. Ha van munka, minden van. Ezért a legfontosabb a munkahelyek megvédése, amivel megvédjük a magyar családokat, vállalatokat, gazdaságot.
  • A munkahelyvédelmi rész egyik eleme szerint, ha egy adott cég a "munkaterhelésének" 15-50 százalékát elveszíti, akkor ebben az időben 70 százalékkal támogatja az állam a bérköltségeket.
  • A kormány megakadályozza a magyar cégek külföldi felvásárlását, nem akarunk ismét kiszolgáltatott helyzetbe kerülni az egészségipar területén.
  • 600 milliárd forinttal segíti a kormány a turizmust.
  • A kormány arról is döntött, hogy az a 75 ezer hallgató, aki eddig nem kapott diplomát a nyelvvizsga hiánya miatt, azok most megkapják a diplomát.
  • Jön a felnőttképzési diákhitel.
  • A fizetés nélkül szabadságon lévők sem maradnak egészségügyi ellátás nélkül.
  • Emellett egy sor adminisztratív jellegű könnyítést is tartalmaz a csomag.
  • A szocialista kormány által eltörölt 13. havi nyugdíjat 4 év alatt fokozatosan visszaépítjük.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Óbor Dezső
2020. április 07. 20:38
Alexandra: ird csak meg az igazságot, ....legalább a bolsilibsi zombik hamarabb kerülnek diliházba!
Mich
2020. április 07. 13:43
A libsi-bolsi-nácik persze KEVESLIK az összesen 2.000 milliárdot, de SOKALLJÁK a 34 milliárdot, amivel az önkormányzatoknak (ahol az összes állampolgár él és az összes vállalat működik) kellene hozzájárulniuk...!
zsoltkom2
2020. április 07. 13:36
Ez a Szentkirályi Alexa, egyre semlegesebb/ semmitmondóbb feladatokat kap. Ezeket az ismétlő híreket egy diákmunkás is be tudná olvasni. Ehhez igazán fel sem kell nőni. Dekorációnak viszont kiváló Alexa.
Vili
2020. április 07. 12:42
Mindent köszönünk Miniszterelnök Úr! Amit a 14 millió magyarért tett eddig és tesz mostis és tenni fog eztán is, az páratlan a világon! Büszkék vagyunk és biztonságérzetet ad, hogy Őn értünk van. Viszont, kérjük, hogy azonnal vonuljon karanténba, mert ha Magával tőrténne bármi is nekünk végünk van. Ezektől csak Őn tud minket és Európát megvédeni. Nagyon vigyázzon magára és szolgálja tovább önzetlenül, jó egészségben még nagyon sokáig Keresztyén Hazánkat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!