Csepp a tengerben

2020. április 04. 14:33

Konkrétan az éves büdzsé 0,00006%-áról beszélünk.

2020. április 04. 14:33
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„A párttámogatások megvágása a Kádár-rendszerből megmaradt antidemokratikus, politikaellenes indulatokra rájátszó ócska demagógia. Aki már látott költségvetést, tudja: ezreléknyi összeg, csepp a tengerben, még a járványügyi alapban is. Konkrétan az éves büdzsé 0,00006%-áról beszélünk. Ennél a kormányzati kommunikációra fordított források volumene is jelentősebb. Ha a multik és a bankok mellett, az elmúlt évtizedekben legjobban megtollasodott gazdasági érdekkörökre is rendkívüli vagyonadót vetnének ki, na azt hívnák szolidaritásnak és azt már a GDP is megérezné!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 205 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
harcimarci
2020. április 05. 21:40
Schiffer, az ellenzék egyfolytában az igazságosságról, egyenlőségről, összefogásról és szolidaritásról papol. Ha azonban ezt szólamokon túl, a valóságban is elvárja tőlük bárki, azonnal dühödten protestálnak. Karácsony ugyanezzel a schifferi érvvel reagált a 41 tanácsadó fizetésére költött évi közel 1 milliárd forintra:" Ez a főváros teljes büdzséjéhez viszonyítva elenyésző összeg..."
Vakfolt
2020. április 05. 16:34
Mikor a Knorr-Bremse kibassza a fele munkását, akkor a politikusok közül is kihullhat a férgese, nélkülözhetnek ők is nyugodtan egy kicsit.
catalina9
2020. április 05. 14:13
Schifferről kopik le a zöld fedőfesték, és előbukkannak a pirospozsgás foltok...
kitiltott
2020. április 05. 10:04
Úgy gondolom hogy ez a mimimum amivel a nép pénzén élősködő és csak rombolni tudó pártok es pártocskák "önként " hozzá tudnak járulni a vészhelyzet költségeihez. Ha gondolják még varrhatnak otthon maszkot is. Másra úgysem jó egyik sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!