Nem baj

2020. március 25. 10:23

Rendben van, ha nem vadonatúj emberként térsz majd vissza a járvány végén.

2020. március 25. 10:23
Jakobovits Kitti
Facebook

„Nem baj, ha⁣⁣
- nem jógáztál ma⁣⁣
- ezelőtt is #otthonolvastal⁣⁣
- nem hallgattál meg két irodalmi podcastet, miközben kirámoltad a zoknis fiókot⁣⁣
- nem néztél tegnap klasszikus magyar filmet⁣⁣
- nem hívtad fel az összes barátodat, hogy odaát is esik-e⁣⁣
- amúgy is kupacszámra rendeled a könyveket, ezért most nem vettél újat »karantén idejére«⁣⁣
- másfél hét alatt még nem sikerült tökéletesen online-osítani a vállalkozásodat⁣⁣
- nem hoztad ki a legtöbbet a napból.⁣⁣
⁣⁣
A »legtöbb« relatív, és nem kell, hogy most annál is több legyen, mint a régebbi, megszokott napjaidban volt. Lehet, hogy ma a legtöbb az, hogy a pizsamából melegítőbe öltöztél. Hidd el, tud az is nagy dolog lenni. Van épp elég stresszforrás körülöttünk, ne rakj magadra még többet! Félreértés ne essék, csodálatos dolog, ahogy összefogtunk és jobbnál jobb programokat kínálunk egymásnak, többel én is élek, és hálás vagyok értük, de ne érezze senki, hogy most akkor ez az, ahogy mindenkinek működnie kell. Ezeket ne teljesítendő pontoknak vegyük, hanem javaslatnak arra az esetre, ha már unatkozunk, vagy napok óta először lett kedvünk egyáltalán megmozdulni. Az #énidő sok minden lehet, és rendben van, ha egy ideig nem tudod, mi legyen. ⁣⁣Rendben van, ha nem a négy fal között és egy hét alatt valósítod meg önmagad, és rendben van, ha nem vadonatúj emberként térsz majd vissza a járvány végén. Így is, úgy is hat ránk, megváltoztat dolgokat, de talán nem kell mindig, mindenáron minden percét kihasználni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2020. március 25. 23:31
Csak egy enneagram hármas fejéből pattannak ki ilyen visszataszító sorok. A többi embernek eszébe sem jut az imázsépítés, de ezek még most se bírnak másra gondolni.
gyurcsyg
2020. március 25. 16:01
Ezek a mai nők?
Google
2020. március 25. 12:59
A bajok nem itt kezdodnek. Baj az, ha elfogyott a penzed, ha fizetni kell a kulonfele szamlakat, enni is kellene, peldaul egyedul elsz, oregen es maganyosan. Esetleg az egeszseged sem a legjobb, a frasz is kerulget. Dolgoznod kell, hogy masok eljenek, ne ehezzenek, szervezed a vedekezest, kiteszed magad. Es akkor minderre rajon a kulonfele liberalis erok hatalmi jateka, aknamunkaja, hat szep. Nem bizzak a virusra, ok maguk is ijesztgetnek, hozzak a fraszt a nepekre. De hat toluk mi mast varnank? A Szabo Timea fancsali kepetol, a Donath-Cseh duo rosszindulatu megnyilvanulasaitol, Gyurcsany-Hadhazy-Jakab lotyaszajuaktol ez a szint az elvarhato. Nok.
Vakfolt
2020. március 25. 10:56
Ez most valamiféle vigasz, ha szarul érzed magad?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!