Jövő héttől szűréssel is védjük Budapest hőseit

2020. március 29. 13:21

Munkatársaim tegnap megállapodtak egy magánlaborral a szűrővizsgálatok feltételeinek megteremtéséről.

2020. március 29. 13:21
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Letaglózó olvasni, hogy Olaszországban már több mint 6000 egészségügyi dolgozó fertőződött meg koronavírussal. Tegnap László Imre polgármester számolt be róla, hogy Újbudán is fertőzött lett két háziorvos.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) mellett a Magyar Orvosi Kamara is arra figyelmeztet, hogy a koronavírus elleni hatékony védekezés érdekében többet kell tesztelni. Szűrni kell azokat, akik a frontvonalban küzdenek a járvánnyal. A főváros ezért dolgozik azon, hogy megteremtse a feltételeit a budapesti egészségügyben, illetve szociális ellátásban dolgozó munkatársaink szűrésének.

Ehhez három dolog biztosan kell: eszköz, laboratóriumi kapacitás és persze pénz. Munkatársaim tegnap megállapodtak egy magánlaborral a szűrővizsgálatok feltételeinek megteremtéséről. Ha rajtunk múlik a jövő héttől szűréssel is védjük Budapest hőseit, akik bennünket védenek a járványtól.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 239 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rugo
2020. március 30. 09:17
TE NAGYON BAROM KARÁCSONY! HA KEDVEZNI AKARSZ BP. EÜ. DOLGOZÓINAK, OSZD SZÉT KÖZÖTTÜK A HAVERI LABORNAK SZÁNT 1 MILLIÁRDOT! ANNAK MÉG ÉRTELME IS LENNE, MERT A TESZTNEK VÉGKÉPP SEMMI.
fogas paduc
2020. március 30. 08:39
A szűrés nem véd meg a fertőzéstől.Attól még, hogy ma még negatív a teszted, holnapra pozitívvá válhat. A László Imrét okosabbnak, gondoltam korábban, de már régóta tudom, hogy nem az.
Rugo
2020. március 29. 23:17
Ez a barom állat Karácsony holnap már el is felejti ezt az ötletét, vagy ha nem akkor az a bp-i eü. ellátás összeomlásához fog vezetni.
szavaztam
2020. március 29. 22:48
képmutatással foglalkozól most is... az egészségügyi dolgozok magukat le tudják vizsgáltatni ha akarják... annak a magánlabornak ki a tulajdonosa?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!