Ennek az országnak orvosokra van szüksége, nem a kommunikációs akciócsoport agresszív parancsnokára

2020. március 16. 10:21

Példás gyorsasággal tesztelték Pintér Sándort és a Belügyminisztérium munkatársait.

2020. március 16. 10:21
Haszán Zoltán
444.hu

„Ne jöjjön el az a pillanat, amikor ott ül a vírustól gondosan megóvott kormánytag a lélegeztetőgépet kezelve, miközben orvosok és nővérek megtöltik a karanténokat koronavírus gyanújával, vagy azért, mert elkapták a betegséget. Példás gyorsasággal tesztelték Pintér Sándort és a Belügyminisztérium munkatársait. Ami nem baj, érthető, ha vészhelyzetben meg akarják óvni azokat, akik felelősek a járvány terjedését megakadályozó, a teljes társadalom életét befolyásoló fontos döntésekért. Más kérdés, hogy ezek a fontos döntéshozók saját példával is elöl járhatnak, nehéz elképzelni, hogy halaszthatatlanul fontos legyen fogadni a marokkói közlekedési és vízügyi minisztert világjárvány idején, ajándékot adni és kapni, többször kezet fogni a kamerák előtt, tárgyalni és együtt is étkezni. A marokkói miniszternek gazdag programja volt, tárgyalt a külügyminisztériumban, és az innovációs minisztériumban, volt gyárlátogatáson, több vidéki helyszínen is.

De hiába kezd kissé későn járványmegelőző tájékoztató kampányba a minden más esetben az országot pillanatok alatt teleplakátozó kormány, ha Orbán Viktor elutazik Moldáviába, ott a járványügyi szakemberek határozott tiltása ellenére pedig jattol a vendéglátójával. Amikor pedig rákérdeznek arra, hogy Orbán Viktor miért fogott kezet a kollégájával, Havasi Bertalan miniszterelnöki sajtós azt a hajmeresztő választ adja, hogy »sem a magyar miniszterelnök, sem vendéglátója nem beteg, nincs ok a kézfogás mellőzésére«. Akkor ezek szerint felesleges Pintért is tesztelni, hiszen a marokkói kollégája még makkegészséges lehetett kedden, amikor találkoztak. Ha holnap kiderül, hogy a szerb elnök is elkapta a kórt, akkor lehet Orbán Viktor is tesztelni, aki valamiért a legsúlyosabb járvány idején személyesen akart egyeztetni Aleksandar Vučićcsal a JÁRVÁNYRÓL. Miközben Macron, Merkel és Erdogan is csak videókonferencián tárgyal, mert komolyan veszik, hogy csökkentsék a személyes találkozókat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2020. március 17. 18:34
Tele vírussal székdobáló álorvosokra nincs szükség . Szék helyett a pácienst dobná ki az ablakon . Hasszán menjen vissza a hazájába , ott rendezkedjen .
levig79
2020. március 17. 11:41
Szerintem meg újságírókra lenne szükség, nem pedig ilyen f+szkalapokra mint Te.
Vakfolt
2020. március 17. 10:27
Meggyilkol a Kék fény Áldozat leszek a végén A forró nyom hozzád vezet Szabó Lajos, mossál kezet! A forró nyom hozzád vezet! Szabó Lenke, mossál kezet! A forró nyom hozzád vezet4 Szabó Lóci, mossál kezet! A forró nyom hozzád vezet! Szabó Lajos, mossál kezet! A forró nyom hozzád vezet! A Szabó család, mosson kezet! Kék fény! Kék fény! Kék fény!
Rugo
2020. március 17. 09:41
Az országnak jó vezetőkre van szüksége, a többit megoldjuk mi, Isten segedelmével!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!