Abszurd ebből nemzetiségi kérdést csinálni

2020. március 11. 13:23

Itt az ideje, hogy a magyar ellenzék végre az állampolgárok érdekeit nézze, és ne a saját politikai érdekeinek érvényesítésére használja fel a kialakult helyzetet!

2020. március 11. 13:23
Hidvéghi Balázs
Hidvéghi Balázs
Facebook

Donáth Anna momentumos EP-képviselő szerint a koronavírusossal kapcsolatos járványügyi intézkedéseket semmibe vevő külföldi diákokkal szemben következmények kilátásba helyezése “idegengyűlölet” a Magyar Kormány részéről.

Bárkinek, aki nem hajlandó együttműködni a magyar hatóságokkal a járványügyi helyzetben, viselnie kell annak következményeit. Abszurd ebből nemzetiségi kérdést csinálni, idegengyűlölettel vagdalkozni, és azokat védeni, akik megtagadják az együttműködést.

Itt az ideje, hogy a magyar ellenzék végre az állampolgárok érdekeit nézze, és ne a saját politikai érdekeinek érvényesítésére használja fel a kialakult helyzetet!

Donáth Anna bejegyzése itt olvasható.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2020. március 11. 16:07
Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. Orbán és gyurcsányi pont arra játszik egymást segítve, hogy egymás utálatával legyenek elfoglalva a zemberek, ők meg közben jól elvannak a kondérral - gondolta Stirlitz.
certus
2020. március 11. 14:42
Tulajdonképpen a magyar hatóságok intézkedési jogát kérdőjelezte meg, egy nem is hétköznapi helyzetben. Egy biztos: a magyar polgárok érdekét ez nem szolgálja.
darázs
2020. március 11. 13:56
"hát, én sem adnám meg" Ne adja isten hogy a helyzet odáig fokozódjon hogy az egészségügynek kelljen dönteni hogy kit ment meg és kit nem, de ha igen akkor jó lenne ha azokat sorolná az utolsó sorba akik akadályozták a munkáját. Gyurcsány és Donáth után lehetnél 3. a listán. Hátulról.
Secnir
2020. március 11. 13:49
" Abszurd ebből nemzetiségi kérdést csinálni, idegengyűlölettel vagdalkozni, és azokat védeni, akik megtagadják az együttműködést." amikor az iráni diáklányra a rendőr a saját facebookprofiljáról ír rá, hogy adja meg a címét, tartózkodási helyét, hát, én sem adnám meg. amikor az irániakhoz kimegy 4 rendőr civilben, és mindenféle papír nélkül magyarul közlik (elmutogatják), hogy menjenek velük, én elgondolkoznék, hogy hol élünk a nemzetiségi kérdést meg a kesma-group szítja, mert úgy állítja be az irániakat, mintha iránból átszöktek volna a határon a mocskospfej migránsok, megszentségtelenítve szűzmária országát - és erre rásegít a kormányfő is azzal, hogy lát összefüggést a világjárvány és a migráció között. ami nincs. pont az ő feladata lett volna nyugtatni a népet, hogy ugyan, gyerekek, hát ezek diákok, nem kell félni - de nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!