Soha ne feledjük, hogy magyarok ezrei áldozták az életüket ezért a szabadságért!

2020. február 25. 10:25

Családok és emberi életek százezreit tette tönkre a kommunista diktatúra.

2020. február 25. 10:25
Fidesz
MTI-OS

„Magyarország és Közép-Európa még ma is szenvedi a kommunizmus örökségét. Családok és emberi életek százezreit tette tönkre a kommunista diktatúra, utána özvegyek, árvák, megnyomorított életek és egy tönkretett ország maradt.

Mi, akik ma egy szabad Magyarországon élünk, soha ne feledjük, hogy magyar emberek ezrei adták és tették kockára életüket ezért a szabadságért!

Soha ne feledjük, hogy kimaszkírozva és magukat igaz európainak nevezve még ma is hatalomra törnek azok, akiket a kommunista hatalom tett gazdaggá és befolyásossá.”

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2020. február 25. 19:00
Célzatosan a Fideszre és Orbán Viktorra kenni 1945. és 1990. közötti időszak bármilyen elkövetett és megvalósított bűné, az a bolsevizmustól menekülés legzötyögősebb útja, és van akinek ez is jól esne. Ne bujkálj, hiszen még a retró munkásőrség is megjött, biztosan követheti majd a retró ávh? Dedaloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon!
BőröndÖdön
2020. február 25. 17:45
A fidesz diktatúra aljasabb,és kártékonyabb...:(
olajfa1
2020. február 25. 17:44
A kommunista diktatúra áldozatairól az EU nagyon mélyen hallgat! sunnyog! Pedig tudjuk hogy "a vétkesek közt cinkos aki néma"!!!... Csak hogy olyat idézzek akit a liberálisok is elismernek! Mert ezt nem Vass Albert írta!...
Kanóc
2020. február 25. 15:27
https://www.youtube.com/watch?v=z_aZbHNoS5Y
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!