Néha érdemes utánanézni Orbán szófordulatainak

2020. február 19. 20:55

A szöveg kalandos története maga a történelem.

2020. február 19. 20:55
Lendvai Ildikó
Hírklikk

„Azt már egy alapos újságíró jóvoltából tudjuk, hogy »a liberális nem más, mint diplomás kommunista« aranyköpés egy rasszista bűnözőként bemutatott filmszereplőtől származik, aki még azt is hozzáteszi: »és nigger módra gondolkodik«.

Én viszont azon tűnődtem, miért üdvözli a miniszterelnök az egyenruhás főtisztek jelenlétét egy politikai rendezvényen a »Legyen úgy, mint régen volt!« felkiáltással. Magyar katonatisztek direkt és vállalt módon, egyenruhásan és fegyveresen utoljára Horthy idején avatkoztak a belpolitikába, én meg nem szeretném, hogy megint »úgy« legyen, mint akkor volt.

Horthy maga is egyenruhásan lovagolt be az úgynevezett »Nemzeti Hadserege« élén Budapestre, de tiszti különítmények vettek részt a fehérterrorban is.

Aztán Vágó István emlékeztetett a nótára, ahonnan az idézet származik. Kicsit utánakerestem. A szöveg kalandos története maga a történelem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Newman
2020. február 22. 19:21
Néz máár! Mit csinál a CENZORASSZONY!??? CSAK NEM CENZORÁL!? Felbuzdult a bolsi vér, pedig pont le vagy xarva!!!! "MOST ÉS MIDÖRÖKKÉ!!!" UNOKÁZZÁ B+
koronaszepe
2020. február 20. 18:38
Az igazi kerkonz nem csak kiveri, azt mindenki szokta, hanem meg is issza!
puszika
2020. február 20. 18:27
Asszonyom! Miért kell szándékosan rosszul emlékezni? Én emlékezem számos olyan MSZMP kongresszusra ahol a fegyveres erők igen nagy számban képviselték magukat,sőt még TOTAL PLAN-ban is mutogatták őket,pedig akkor NEM Horthy volt a kormányzó,sőt még valami Lendvai Ildikó nevű pártkáder is ott ült a kongresszusok elnökségében. Nem ön volt véletlenül? Mert ha igen akkor megint HAZUDOZIK kommunista módra!!!!
Onurisz
2020. február 20. 18:24
Orbán tízéves kormányzása után elmondta legjobb és legpozitívabb évértékelő beszédét, s lám, az ellenzék viccekbe és szófordulatokba tud csak belekötni. Mit fognak mondani tíz év múlva?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!