Márciustól új időszámítás kezdődik

2020. február 14. 22:04

Küzdjünk meg a győzelemért, mert a felvidéki emberek képviselete parancs!

2020. február 14. 22:04
Gubík László
Felvidék Ma

„Miután legyőztük a Hídnak nevezett vírust, és visszaküldtük a kastélyukba a Bélákat, a rendelőjükbe a Tiborokat, az Eleméreket pedig visszaültettük az ungvári iskolapadokba, szükség lesz végre egy partnerre is. Nem mi vagyunk azok, akik a legjobban beszélik a Panelákon felnövő generációk nyelvét, de annál nagyobb a felelősségünk, hogy magyar kultúrkörön belül tartsuk őket. Vegyes házasságokból nem lesz kevesebb, de egy szövetséges politikai erővel általuk is többen leszünk.

Egy szó, mint száz: Egyértelmű célokkal és még egyértelműbb üzenetekkel adjunk végre karaktert a politikánknak.

Égető szükség van biztos pontokra ebben a bizonytalan világban. Ha mi nem válunk azokká, akkor többé nem lesz ránk szükség, és az utánunk maradt űrt tölti ki valaki más. Nagy kár lenne azokért a fiatalokért, akik most fogódzóra várnak és akikre a jövőt építhetnénk

Márciustól új időszámítás kezdődik. Csak a sarkos politikának lesz értelme, minden másra ott az összefogások. Maradt két hetünk, hogy megmutassuk, hol lakik a magyarok Istene! Küzdjünk meg a győzelemért, mert a felvidéki emberek képviselete parancs!

Még nem késő jól csinálni!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mustarharmas
2020. február 15. 16:22
Drukkolunk.
rongilas
2020. február 15. 12:27
Nagy kár, hogy meghalt szegény Pogány Erzsébet. Számomra Ő volt a biztos pont, aki segített eligazodni a felvidéki politikai kavalkádban. A maiak? Nem igazán ismerem őket.
Berecskereki
2020. február 15. 09:51
Egyébként engem meglep Gubík László írása, mert másmilyennek ismertem. Lehet, hogy nem körültekintően fogalmaz, de az sem kizárt, én értem félre. Minden esetre az összefogást jól meg kell gondolni, és az ígéretet írásban kell kérni. Szerintem amit a szerző ír Bugár Béla pártjáról téves, mert ha az MKP más párttal fog össze, attól még a Most Híd nem szűnik meg.
Berecskereki
2020. február 15. 09:24
Arról az Igor Matovic-ről áradozik aki 2010. évi választásokon először nyert a Szabadság és Szolidaritás (SaS) listán. 2011 februárjáig ült a SaS frakcióban, amikor támogatta az ellenzéki Smer kettős állampolgársággal kapcsolatos korlátozásait? Ő lenne a Felvidéki magyarok megváltója a 11 pontjával? https://ma7.sk/aktualis/matovic-nemzeti-tizenegye-lesz-az-ellenzeki-egyuttmukodes-halala Nevetséges.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!