Laura Codruta Kövesivel tartunk konferenciát!

2020. február 26. 17:47

Arról az Európai Ügyészségről van szó, ahová a magyar kormány nem hajlandó csatlakozni.

2020. február 26. 17:47
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Emlékeztek még, hogy felállítottunk egy antikorrupciós munkacsoportot itt az Európai Parlamentben, aminek én is tagja vagyok? Ez a csoport azóta nagyon aktívan dolgozik, jövő hét kedden pedig nem mással, mint az Európai Ügyészség vezetőjével, a főügyész Laura Codruta Kövesivel és az igazságügyi biztossal, Didier Reynders-szel tartunk egy konferenciát az Ügyészség megfelelő finanszírozásáról.

Arról az Európai Ügyészségről van szó, ahová a magyar kormány nem hajlandó csatlakozni annak ellenére sem, hogy ezzel lényegében elismerik, bőven akad takargatnivalójuk és az uniós források körül valóban komoly visszaélések vannak. A Momentum ezzel szemben zéró toleranciát hirdetett a korrupció minden formájával szemben és aktívan keresi a kapcsolatot az Ügyészséggel is.

Mindannyiunk érdeke, hogy az Európai Unió elegendő támogatást és megfelelő létszámú személyzetet biztosítson az Európai Ügyészség számára, hogy az eleget tudjon tenni az európai polgárok által támasztott elvárásoknak. Erről fogunk kedden beszélgetni, illetve arról, milyen eszközökkel szerelhetjük még fel az Ügyészséget és segíthetjük abban, hogy már az első naptól kezdve a lehető leghatékonyabban működjön.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Newman
2020. február 27. 23:11
A kitartott hazaárulók politikai élete, csillaghullásban végződik!:))
1000bocs
2020. február 27. 22:17
A módszer mindig ugyanaz. Hozz létre senki által nem választott és nem ellenőrzött szervezeteket, amiket olyan névvel és céllal látsz el amitől a polgárok szemében automatikusan "az erkölcsi jó" oldalán állnak. Veled szövetséges, zsebedben levő politikusok természetesen erősítik ezt a képet. Ezeket töltsd fel saját embereiddel, majd azokat mozgasd a saját politikai céljaid érdekében. Úgy tudod politikai ellenfeleidet eltenni az útból, hogy közben tiszta maradsz, hisz a "jók harcát vívod" a gonoszok ellen. Az egésznek a titka a média, ami sziontén tele van a fizetett embereiddel. Minél többet és több helyen állítasz valamit, az emberek számára valósággá válik. A módszer ahogyan ezek e tetvek meghekkelik a demokráciát valahol zseniális. Minden a választók manipulálásán múlik. És amikor valaki elkezdi felfejteni a szálakat, és bemutatni a valós összefüggéseket, még te játszhatod el az áldozatot, aki csak jót akar - míg az ellenfeled csupán összeesküvés elméleteket gyárt politikai okból. Meghekkelik a demokráciát. És ez a szerencsétlen még büszke is rá, hogy anarchista.
zseboszkiraly
2020. február 27. 21:29
Pofátlan szemét.
Amerigo
2020. február 27. 19:52
Teflonbőre van plusz 2 cm vakolat, nem csoda, hogy lepereg róla minden! Személyiségzavaros botmixeres, kényszeres, túlmozgásos kóreset. https://www.vadhajtasok.hu/2020/01/17/cs1k-annyira-barom-hogy-meg-a-rogzitett-szeket-is-maga-ala-huzta-volna-oromeben/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!