Kuncze Gábor és az ügynöktörvény

2020. február 09. 12:05

Kuncze Gábornak felesleges is ellátogatni a Nemzeti Emlékezet Bizottságának honlapjára, és felesleges is múltfeltáró munkánkról tájékozódnia, mert nem hiszem, hogy átmenne az üzenet.

2020. február 09. 12:05
Máthé Áron
Máthé Áron
Facebook

„Kuncze Gábor az egyik hírportálon amiatt panaszkodott hogy a Fidesz miatt nincs »ügynöktörvény« és ezért »nincs feltárva a múlt«. Kuncze Gábornak felesleges is ellátogatni a Nemzeti Emlékezet Bizottságának honlapjára, és felesleges is múltfeltáró munkánkról tájékozódnia, mert nem hiszem, hogy átmenne az üzenet. Arról kéne inkább beszélni, hogy a karrierjét a KATPOL-on 1947-ben kezdő ókommunista Császár Józsefné (aki 1991-ben rendőrezredesként ment nyugdíjba) vajon hogy lehetett 1995-ben is a Belügyminisztérium a SZEMÉLYZETI FŐOSZTÁLYVEZETŐJE a Vajda Tibor-féle botrány után is??? És arról, hogy Bárdy Magdának miért kellett 1989-től kezdve hat évnyi hiábavaló kérelmezést végigcsinálnia ahhoz, hogy a Császárné-botrány nyomán egyből megtudja első, az ávósok által agyonvert férje nyughelyét? Császárné »Jolikát« 1999-ben az első polgári kormány idején távolították el, de később, az újabb szoci érában visszatérhetett, hogy az iratfeltárásban közreműködjön...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gombóc XVI. Artúr
2020. február 10. 08:53
Szép szőke herceg! Te fordítva ülsz a lovon. Nekem a III/III-as gárda tagjai úgy az elvtársaim, ahogy neked Soros a munkaadód. Amúgy fajtádra az a jellemző, hogy vissza támadsz az érdemi válasz helyett, mert tudod, hogy nem védhető az álláspontod. Azt meg már csak halkan jegyzem meg, hogy az ügynök akták a beszervezők, tartótisztek és felhasználók adatait is tartalmazzák. Nyilván nem véletlen, hogy Pártod annyira nagyon nem akarja ezeket nyilvánossá tenni. Sok kínos dolog kiderülne a Párt vezetőiről és a haverokról...
nyugalom
2020. február 09. 18:00
kuncze egy gerinctelen komcsi, kariferi is olyan!
koronaszepe
2020. február 09. 16:44
Az ilyen típusú "visszamutogatás" talán már a leghülyébbekre sem hat. 10 év kétharmad után -egy tartótiszttel a kormányban-, a Fidesznek nincs mentsége. (10 év kétharmad, plusz az első 4 év. A rendszerváltás után eltelt időszak fele!) Nyugodt szívvel kijelenthető, hogy a Fidesz érintettség miatt szabotálja el a nyilvánosságot.
Mich
2020. február 09. 15:16
Kuncze az ávósok védőszentje.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!