Kedves Egriek!

2020. február 28. 07:44

A legnagyobb tisztelettel kérek mindenkit arra, hogy ne tekintse senki az egri felnőtt férfi vízilabdázókat sem hibásnak, sem „leprásnak”.

2020. február 28. 07:44
Mirkóczki Ádám
Facebook

„A legnagyobb tisztelettel kérek mindenkit arra, hogy ne tekintse senki az egri felnőtt férfi vízilabdázókat sem hibásnak, sem »leprásnak«. Nem azért hoztam nehéz döntéseket mert a vízilabdázóink fertőzöttek lennének, hanem azért, hogy minden lehetséges kockázatot minimalizáljunk.

Pólósaink csak azt tették, ami a dolguk: utaztak, küzdöttek. Ugyanúgy annak a szerencsétlen véletlennek köszönhetik most a sok negatív stigmát (reméljük teljesen alaptalanul), ahogyan sok ezer ember szerte a világban, ahol felütötte fejét a vírus. Külön kérek mindenkit, hogy legyenek tekintettel a női csapatra, az utánpótlásban sportoló gyerekekre, mert ők tényleg ártatlanok mindenben, nem csak hogy nem jártak fertőzött területen, de a felnőtt férfi csapattal sem érintkeztek.

Nagyon nagy türelem és megértés szükségeltetik mindannyiunktól, de hiszem, hogy együtt, közösen túl fogjuk tenni magunkat minden nehézségen és bízom abban, hogy hamarosan minden visszaáll a normál kerékvágásba! Köszönöm megértésüket!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2020. február 28. 22:51
ő az aki a komcsik seggébe bújva bemászott a székbe?
dekoninck
2020. február 28. 21:47
Ez ugyanaz a túlérzékeny fogalmatlan ....., mint pl. Steiner Kristóf, aki azon rítt, hogy "szegény kínaiakat most mindenki bántikázza a vírus miatt, közben meg elfelejtkezünk arról, hogy mennyi kultúrát adtak ők a világnak", és ő kiáll mellettük, és főz valami kínait a pop-up vacsorán.
tango47
2020. február 28. 20:07
FIÚK HA TI NEM IS, ÉN MÁR KURVÁRA UNOM AZ IDÉZŐJELEK MIATTI BONYODALMAKAT.
tango47
2020. február 28. 20:06
A legnagyobb tisztelettel kérek mindenkit arra, hogy ne tekintse senki az egri felnőtt férfi vízilabdázókat sem hibásnak, sem leprásnak. PEDIG MINDENT MEGTETT ÉRTE.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!