Ahogy a demokrácia tőlünk nyugatra működik

2020. február 15. 09:04

Kíváncsian várom, mikor indítják el az EU-ban a 7. cikkely szerinti eljárást Németország ellen.

2020. február 15. 09:04
Rab Irén
Magyar Hírlap

„Hadi Al-Wehaily most tanulja a német demokráciát. Apja iraki, anyja ukrán, ő maga már német állampolgár. Alig töltötte be a tizennyol­cat, máris képviselőjelölt lett a türingiai választásokon. A politikai tanulási folyamat részeként éli meg, hogy az utcán molesztálják, a közösségi portálokon megfenyegetik, jobb esetben csak a lába elé köpnek, rosszabb esetben lenácizzák. Egy náci migráns! Hadi bűne, hogy a liberális FDP színeiben politizál. Ilyenkor – a baloldal értékrendje szerint – a migrációs háttér sem felmentő körülmény. A liberális politikusokkal szemben felcsapott a gyűlölet, Németország-szerte atrocitások, fenyegetések, fizikai bántalmazások érik őket, mert jelöltjüket, Kemmerichet a nácinak minősített AfD-képviselők szavazataival választották meg Türingia miniszterelnökének. Kemmerich házát azóta biztonsági őrök védik, gyerekeit rendőrök kísérik az iskolába, feleségét mocskos módon szidalmazzák. Mostantól minden liberális szabaddemokrata persona non grata Németországban.

A választáson alulmaradt baloldal nem fogadja el a vereséget. Egyébként is csak egy szavazaton múlt, nem fogják átadni tartományukat a szélsőjobbnak! A nép igenis őket választotta, bizonyság erre az országos tüntetéshullám (amit a tüntetésben profi antifák gerjesztenek). Frakcióvezetőjük „Szégyellje magát!” felkiáltással Kemmerich lábához dobta a gratulációnak szánt virágcsokrot, pedig felvétel őrzi, hogy pukedlizott annak idején Honecker elvtársnak.

Folyik a szerecsenmosdatás és a felelősök keresése. Bűnbakot nem keresnek, az adva van, az az AfD. Hallgatom a Balpárt vörös blézeres agresszív politikusnőjét. A kommunizmus legsötétebb korszakát idézi nyelvezete és stílusa. Mellette nem lehet szóhoz jutni, levegővétel nélkül nyomatja a pártnarratívát: az AfD képében újjáéledt fasizmust! Aljas tervük, hogy szétbomlasszák a politikai rendszert, kiüresítsék a demokráciát! Micsoda skandalum, hogy a kereszténydemokraták és a liberálisok lepaktálnak egy nyíltan rasszista, antiszemita, náci párttal, hogy mindez hetvenöt évvel a felszabadulás és Auschwitz után! Micsoda skandalum, hogy ezek a pártok figyelmen kívül hagyva a német történelmi hátteret, egy kalap alá veszik őket, az antifasiszta harcos balosokat a szélsőjobbosokkal!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
voltospultos
2020. február 16. 12:43
Szivat a mandi, nem ezt akartam. Szóval V. Ferdinánd fejével lehet reklámozni az osztrák felsőbbrendűséget.
BőröndÖdön
2020. február 16. 08:30
Irénke,a pártállamunk védhetetlen.
Bitrex®
2020. február 16. 07:34
Hadi Al-Wehaily most tanulja a német demokráciát. Apja iraki, anyja ukrán, ő maga már német állampolgár. Na, itt van az eb eltemetve. Hogy mi szükség van ilyen kevert utódokra, akik legtöbbször pár éjszakás, hetes, hónapos kapcsolatok gyümölcsei. Mert a házasság (ha egyáltalán) legtöbbször nem tart sokáig. Tudom, a Soros-féle Open Society szervezeteknek pont ez a céljuk, hogy mindenféle identitás nélküli, kevert lakosságot hozzanak létre, amivel aztán a nemzetállamok meggyengülnek. Ez a legényke pont egy ilyen szerencsétlen flótás. Se nem hús, se nem hal.
zsoltkom2
2020. február 15. 15:45
Ahogy a demokrácia nálunk működik. . . WNTS - Köszmédia (hivatalos klip) https://bit.ly/38wHCH0 !! Erős képanyag, fideszesek ne nézzék!! "nem a pénz basz engem, én baszom el a pénzt a rendszer kész, milyen szép lett, nézd a jó hírrel kezdek, mert nincsenek rosszak engedd hogy az életedbe megváltást hozzak ez Sherwood, a nyilaid mellémentek a gazdagoktol adok a szegényeknek akik hiába sírnak, hogy nagyon drága övék a mennyek, enyém a ma Magyarországa ez a közmédia, azt mondod: kösz, mér lila ökölbe szorul a kezed, de nem a köszvény miatt a gyakornok lányok már a folyosón várnak ez nem dévényi bácsi, de kívánok hármat ha unatkozok, egy fehér csíkot dobok ez nem pazarlás akkor sem ha így gondolod elment a Lajos amit főzött, ő eszi meg mindenki tudja, hogy kit hívnak gecinek akkor. amikor. olyan, amilyen díszlet van, de tartalom nemigen nyithattunk volna 11 klinikát de baszd meg a kritikád, 80 milliárd akkor amikor, olyan, amilyen díszlet van, de tartalom nemigen hiába ugatsz, a végén úgyis ezt nézed hívj Tarsoly Csabának mert viszem a pénzed rögtön időjárás, én azért hallom Timit keletre csak jó nőket látok, ti mit? akkor és ott tűnök fel, ahol maxon a pörgés boráros tér, üres kereszteződés nagy lábon élek, a te lábadon és köszi a lóvét, mert én bevállalom itt minden van, megjött a szócsöved amin 0-24 csak fos jöhet"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!