A koronavírus összebútorozott az influenzával, és ezt Orbán az ellenzéki szavazók kiirtására fogja felhasználni

2020. február 27. 15:50

Mindent elmond politikai életünkről, hogy az ország járványügyileg is párt alapon szakad ketté.

2020. február 27. 15:50
Paranoid Android
Paranoid Android
Pesti Srácok.hu

„És még csak nem is viccelek, valami ilyesmit teljesen komolyan levezetett egy felebarátom, aki a Facebook rejtelmei következtében az ismerősöm. Már korábban is megfigyeltem a felbukkanó megnyilvánulásai alapján, hogy annyira ellenzéki, amennyire hülye. Ezt a két összefüggő ténykörülményt a sértődött düh és az agresszió keverékével leplezi. Amit rendszeresen ki is ír magából. De a jó hír az neki, hogy nincs egyedül.

Büszkén állíthatom, hogy akkoriban, amikor a Magyar Állam milliárdokat költött el a tulajdonképpen nem létező »madárinfluenzajárvány« elleni vakcinára, én nem estem pánikba, pedig akkoriban Gyurcsány volt a miniszterelnök, ami önmagában is elég egy kiadós sikoltozva rohangálásra. De hát ez így volt akkoriban, nem volt olyan spontán esemény, amit nem használtak fel egy kis lopásra. Mindent elmond politikai életünkről, hogy az ország járványügyileg is párt alapon szakad ketté, a normális emberek azt vélelmezik, hogy a kormány sikeresen egyensúlyozik az egymást gyengítő döntési lehetőségek között, míg az ellenzéki törzsszavazók szerint már Olaszországba is a magyar állampolgárságú románok hurcolták be a koronavírust Erdélyből. Meg Kínából repülőn.

Amúgy a koronavírus influenzának álcázva támad, mert egyébként ilyenkor nem szokott egy csomó fosós, hányós, torokfájós vírus körbemenni akár tízezreket megfertőzve. Viszont azoktól legalább nem halunk ki.
Mindezekből az következik, hogy nem a vírus csinálja a járványt, hanem a sajtó, meg a közösségi média.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2020. február 27. 19:56
Sőt, Csuhaj Lldikó, RMariettaTL, Bodacz Simicska Magyargang már légzik zikzikzikzik!
Pelso j.
2020. február 27. 19:30
Ekkora idiótát....
szajnyalogatoviktor
2020. február 27. 19:00
https://444.hu/2020/02/27/a-fidesz-kdnp-szavazoi-jobban-felnek-izraeltol-es-az-eu-tol-mint-moszkvatol A Fidesz-KDNP szavazói jobban félnek Izraeltől és az EU-tól, mint Moszkvától "Minél nagyobb városban él és minél magasabban képzett valaki, annál valószínűbb, hogy az EU-ra tekint első számú partnerként, Oroszország és az USA esetében ennek pont az ellenkezője figyelhető meg." nyihihi...a komcsi nyuggerek mind a fideszbe igazoltak..
zsanett-kúnrum
2020. február 27. 18:40
Hurrá, hurrá, annyi a lipcsyknek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!