Ursula von der Leyen-hez fordultam, lesz uniós pénz Budapestnek!

2020. január 13. 18:45

Ha Orbán Viktor politikai alapon akar pénzt osztani, akkor tegye ezt a fizetésével, ne a minden európai magyar polgárnak egyformán járó fejlesztési pénzekkel!

2020. január 13. 18:45
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„A Népszava információi szerint Orbán Viktor cinikus bosszúpolitikára készül Budapesttel és számos, ma már ellenzéki vezetésű magyar nagyvárossal szemben: a lap szerint a következő fejlesztési ciklusban a kormány politikai alapon akarja kiosztani az uniós pénzeket, kihagyva a fejlesztésekből Budapestet és a fél országot.

Ahogy azt az EP-kampányban is számtalanszor elmondtam, a Demokratikus Koalíció azt akarja elérni, hogy a jövőben az uniós fejlesztési pénzeket ne a kormány, hanem közvetlenül az EU ossza el az önkormányzatok között.

Ha valaki az EU-ban eddig esetleg azt hitte, hogy erre nem lesz szükség, annak most maga az Orbán-kormány fújt ébresztőt.

A demokratikusan megválasztott városvezetők és városaik elleni kormányzati gazemberség miatt ma Ursula von der Leyen-hez, az Európai Bizottság elnökéhez fordultam.

Ha Orbán Viktor politikai alapon akar pénzt osztani, akkor tegye ezt a fizetésével, ne a minden európai magyar polgárnak egyformán járó fejlesztési pénzekkel!

Lesz uniós pénz Budapestnek és minden ellenzéki városnak. El fogjuk érni!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 233 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szodabár
2020. január 17. 15:49
Ávós Klára uniós nyugdíjat is ígért.Azzal mi van???
Lacuska
2020. január 16. 18:23
Ahogy elnézem, nincs határ! A gazemberek gyermekei is hasonlóak! A saját hazáját mocskolja, bezzeg a zsidó családtól elkobzott villát azt szereti! Elképesztő, hogy miért nem volt igazi rendszerváltás! Dobrev-Apró maradt, élnek akár a hal a vízben, a csemetéik meg uszítanak a nép ellen, amelyiket egyébként a szocializmusnak nevezett tákolmányban csak az ünnepeiken néztek meg!
argreened
2020. január 16. 01:35
M︆︆o︆︆︆︆︆o︆︆︆︆X︆︆︆︆︆i︆︆︆︆︆.︆︆︆︆︆n︆e︆︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
protoutmie
2020. január 15. 19:33
M︆︆︆︆︆o︆︆︆︆︆o︆︆︆X︆︆i︆︆.︆︆︆︆n︆e︆︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!