Nem vagyok Fidesz-szavazó, sőt kifejezetten utálom ezt a rendszert

2020. január 26. 12:21

Dézsi Csaba András személyében egy rendkívül segítőkész, okos, toleráns embert ismertem meg, egy igazi nagybetűs Orvos.

2020. január 26. 12:21
Lovasi András
Facebook

„Úgy látszik, szűkszavú voltam a győri videóban, akkor bővebben is:

Dézsi Csaba Andrást kb. 15 éve ismerem, mint rockzenét kedvelő ember sokszor megfordult a győri koncertjeinken, személyében egy rendkívül segítőkész, okos, toleráns embert ismertem meg, egy igazi nagybetűs Orvos. Ha minden politikusunk ilyen lenne, egy sokkal jobb világban élnénk, függetlenül attól milyen színű a zászló, ezért amikor megkért erre a kiállásra, egyből igent mondtam, hiszen minden igaz amit állítottam.

Nem vagyok Fidesz-szavazó, sőt kifejezetten utálom ezt a rendszert amiben élünk de frontharcos sem vagyok, aki mindenre lő ami a túloldalon mozog. Ott is vannak jóravaló, jóakaratú emberek, persze nekem is úgy tűnik, hogy egyre kevesebben (lsd. Fidesz-árvák), de vannak. Csaba ilyen, ráadásul biztos vagyok abban is, hogy nem fogok csalódni benne. És olyanok is kevesen vannak. Ezen az oldalon is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 180 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BossN
2020. január 28. 06:32
Ez ki?
koronaszepe
2020. január 27. 19:37
https://www.youtube.com/watch?v=DKXfvfZ8oFM
Sulammit
2020. január 27. 16:21
https://www.youtube.com/watch?v=KMRdBqWGhvs
1000bocs
2020. január 27. 14:45
Igen, a balosok és jobboldaliak között élesen látható a különbség. A jobboldaliak nem rúgatják ki, lehetetlenítik el azt akiről kiderül hogy a baloldalra szavaz vagy baloldali. A baloldali azonban nem csak az összes jobboldalira vadászik, hanem mindazon baloldaliakra is akik esetleg mernek önálló véleményt megformálni és kilógnak a sorból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!